Ένα απροσδόκητο ταξίδι στο Mussoorie σε αυτή την πανδημία

0
Ένα απροσδόκητο ταξίδι στο Mussoorie σε αυτή την πανδημία

Η τελευταία μέρα στο Mussoorie

Όλοι ξέρουν πώς νιώθεις όταν νιώθεις νοσταλγία και απροσδόκητα ταξιδεύεις στον αγαπημένο σου λόφο.Μουσούρι‚ την επόμενη μέρα. Αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που φτιάχνεις απροσδόκητα. Νόμιζα ότι κάνω τα σχέδιά μου επί τόπου, αλλά βγαίνω έξω μετά από 7 μήνες και αυτό πολύ απροσδόκητα είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα.
Αυτό συνέβη με μένα σε ένα ταξίδι στο Mussoorie. Ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος εκείνη την εποχή, η αίσθηση των βουνών, ο καθαρός και κρύος αέρας, το καταπράσινο περιβάλλον, όλα ήταν παράδεισος για μένα.
Εάν δεν έχετε διαβάσει το προηγούμενο μέρος αυτής της ταξιδιωτικής ιστορίας, τότε πρέπει να διαβάσετε τα προηγούμενα μέρη για να απολαύσετε την ταξιδιωτική μου ιστορία και να μπορείτε να σχετιστείτε και με την ιστορία σας.
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την Ταξιδιωτική μου ιστορία ( Μέρος 1 | Μέρος 2ο | Μέρος-3 )

Ιστολόγιο Tejasv Sharma

Μέρος-4

Το επόμενο πρωί στο Mussoorie

Κάναμε το πάρτι χθες το βράδυ και κοιμηθήκαμε γύρω στη 1 π.μ., πήραμε την απόφαση να επισκεφτούμε το Lal Tibba το πρωί, αλλά κανείς δεν ξύπνησε. Το Mussoorie έχει μια από τις πιο όμορφες ανατολές και ηλιοβασίλεμα της Ινδίας και μου αρέσει πολύ να το βλέπω, αλλά μου έλειψε. Όλοι σχεδόν ξυπνήσαμε στις 8 το πρωί, φρεσκαριστήκαμε και ήμασταν έτοιμοι για πρωινό.
Αν θέλετε να κάνετε το καλύτερο πρωινό, τότε υπάρχει ένα εστιατόριο στο Mall Road of Mussoorie με το όνομα Uphar κοντά στη Library Chowk. Δοκιμάσαμε μερικά parathas, Pav Bhaji, ντόνατς και kullad Chai. Όλα ήταν υπέροχα και μπορείτε να δοκιμάσετε οτιδήποτε από αυτό το εστιατόριο.

Μετά το πρωινό επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και ξανακοιμηθήκαμε. Όλη η μέρα πήγε στο ξενοδοχείο. Ήταν 5 το βράδυ, 3 από τα 6 άτομα αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα στο Mall Road. Γευτήκαμε πολλά πράγματα εκείνο το βράδυ. Δοκιμάσαμε Panipuri, Aalu Tikki, Burger, Momos, bun kulcha, Coffee και Roadside Maggi και όλα ήταν υπέροχα στη γεύση.
Η ώρα ήταν γύρω στις 6 και αν είχε δραματική διάθεση. Τα σύννεφα περνούσαν από τα βουνά με απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα έκανε τη μέρα.

Tejasv Sharma

Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, ήπιαμε το ποτό μας, απολαύσαμε το χρόνο ο ένας με τον άλλον και γύρω στις 11 ήμασταν πάλι έξω για στέκι στο Mussoorie το βράδυ. Αυτό το μέρος φαίνεται εντελώς διαφορετικό τη νύχτα. Χωρίς κόσμο, χωρίς αυτοκίνητα τριγύρω, λίγα εστιατόρια ήταν ανοιχτά και όλο το περιβάλλον ήταν σιωπηλό. Παραδόξως, όλη η περιοχή σκοτεινιάζει λόγω διακοπής ρεύματος.
Ήταν όπως ο Θεός έκανε για εμάς να έχουμε μια όμορφη θέα στην πόλη του Dehradun. Η θέα ήταν τόσο όμορφη που κανείς δεν θέλει να τελειώσει αυτή η θέα, η εμπειρία ήταν απίστευτη. Αφού παρακολουθήσαμε, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και αποφασίσαμε να ξυπνήσουμε νωρίς για το Lal Tibba.

Τελευταία μέρα στο Mussoorie

Αν και είχαμε ένα σχέδιο να σηκωθούμε στις 5 το πρωί, ξύπνησα στις 6:30. Στην ομάδα μας 3 άτομα είναι ενεργά και άλλα 3 είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να εξερευνήσουν το μέρος. Εγώ, ο ξάδερφος του φίλου μου και ο Jijaji του βγήκαμε στις 6:30 το πρωί για Lal Tibba. Χρειάστηκε περίπου. 1/2 ώρα για να φτάσετε στο μέρος.
Το Lal Tibba δεν είναι παρά ένα καφέ από όπου μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το Mussoorie και τα πανίσχυρα χιονισμένα Ιμαλάια στην άλλη πλευρά. Δυστυχώς, το μέρος ήταν κλειστό και έτσι επιλέξαμε να κάνουμε μια βόλτα στο μέρος. Η πρωινή εμπειρία ήταν μαγευτική. Πριν επιστρέψετε στο Mussoorie, σε μια διαδρομή, θα βρείτε τον Char Dukan και το Cafe Ivy. Τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και είχαμε Maggi και Nutella Pancake. Η τηγανίτα ήταν θεϊκή.

Καθώς πρέπει να κάνουμε check out από το ξενοδοχείο, ήμασταν όλοι έτοιμοι να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, αλλά πριν από αυτό, είχαμε επίσης ένα σχέδιο για το Kempty Fall. Πώς μπορούμε να λείψουμε τον έναν και μοναδικό όμορφο καταρράκτη Mussoorie; Όλος ο χώρος ήταν γεμάτος, όλοι έκαναν μπάνιο, χωρίς κοινωνική απόσταση, χωρίς μάσκα, φαίνεται σαν μια συνηθισμένη μέρα όπως πριν από την πανδημία.

Τελευταίο αντίο

Αφού ελέγξαμε τον καταρράκτη, πήραμε μια διαδρομή από το Mussoorie γιατί η διαδρομή ήταν σύντομη. Αν και περνούσα, αποχαιρέτησα το τελευταίο αντίο στον Μουσούρι, τον «αγαπημένο μου προορισμό», σκεπτόμενος τις αναμνήσεις που είχα με αυτό το μέρος και πέρασα τον σταθμό του λόφου. Το ταξίδι ήταν φοβερό και το πιο σημαντικό είναι ότι είναι το πρώτο μου ταξίδι μετά από ένα lockdown σε αυτήν την πανδημία. Χάρηκα πολύ και όλα πήγαν καλά.
Ολόκληρο το ταξίδι μου κόστισε 5.200 ₹ για 2 διανυκτερεύσεις και 3 ημέρες, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου, των ταξιδιών και του φαγητού.

Μείνε ασφαλής, JAI HIND??

Ετικέτες: Mussoorie, Travel Story, Trip to Mussoorie

Schreibe einen Kommentar