Δωρεάν ημερολόγιο γενεθλίων με δυνατότητα εκτύπωσης για παιδιά που θα λατρέψουν

0
Δωρεάν ημερολόγιο γενεθλίων με δυνατότητα εκτύπωσης για παιδιά που θα λατρέψουν

Σας ρωτούν τα παιδιά «πόσες μέρες είναι μέχρι τα γενέθλιά μου» κάθε λίγα λεπτά? Θα τους αρέσει να χρωματίζουν σε αυτό το εντελώς δωρεάν εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων. Βάλτε τον στον τοίχο για να αρχίσουν να ενθουσιάζονται με τη μεγάλη τους μέρα.

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Σημείωση: Αυτό το εκτυπώσιμο είναι ένα από τα 100+ δωρεάν εκτυπώσιμα για να κάνετε τη ζωή σας στο σπίτι πιο εύκολη – μπορείτε να τα πάρετε όλα σε αυτόν τον ιστότοπο και να αρχίσετε να οργανώνεστε αμέσως τώρα.

Αυτό το εκτυπώσιμο με αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων είναι ένας πραγματικά διασκεδαστικός τρόπος για να εμπλακούν τα παιδιά στη διαδικασία να περιμένουν υπομονετικά τη μεγάλη τους μέρα (αν είναι δυνατόν!), γιατί τους δίνει έναν τρόπο να αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για αυτή τη σημαντική μέρα.

Στο ίδιο πάρκο με το ημερολόγιο προσέλευσης, μπορείτε απλά να εκτυπώσετε αυτήν την αντίστροφη μέτρηση γενεθλίων και, στη συνέχεια, να τους αφήσετε να τη χρωματίσουν και να σημειώνουν κάθε μέρα καθώς έρχεται (τότε ξέρουν ακριβώς πόσες νύχτες θα κοιμηθούν θα πρέπει να περιμένουν ).

Τρόποι εμφάνισης του εκτυπώσιμου:

Θα μπορούσατε αυτό το πρότυπο ημερολογίου σε έναν πίνακα ανακοινώσεων ή σε ένα πρόχειρο στον τοίχο (λειτουργεί πολύ καλά για να τους αφήσετε να το κατεβάσουν και να έχουν μια σκληρή επιφάνεια για χρωματισμό σε ετοιμότητα και αναμονή).

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ως αντίστροφη μέτρηση για το πάρτι του κοριτσιού γενεθλίων ή του αγοριού γενεθλίων, εάν αυτό πέσει σε διαφορετική ημέρα. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τα μικρά παιδιά για να τα βοηθήσει να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει διαφορά στις μέρες.

Λάβετε ένα αντίγραφο της αντίστροφης μέτρησης για τα γενέθλια:

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Αυτό το εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων μπορεί να γίνει δικό σας τώρα!

Αποτελεί μέρος της Δωρεάν Εκτυπώσιμης Βιβλιοθήκης που είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές του OMH και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί παρακάτω και να εγγραφείτε.

Σημείωση: Αυτό το πρότυπο είναι διαθέσιμο σε μεγέθη A4 και Letter, ως πρότυπο pdf. Αν και Χαρτί 80 γρ είναι επαρκής για τις περισσότερες καθημερινές χρήσεις, συνιστώ την εκτύπωση σε χαρτί τουλάχιστον 100 gsm για καλύτερα αποτελέσματα και 120 γρμ εάν εμφανίζεται το εκτυπώσιμο. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε έγχρωμο χαρτί για πιο εξατομικευμένο στυλ (μου αρέσει να το χρησιμοποιώ καφέ χαρτί!, αλλά για τα παιδιά, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε το αγαπημένο τους χρώμα για να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο).

Εκτυπώσιμο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Πάρτε τώρα το αντίγραφο αυτής της Αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων και χρησιμοποιήστε το κάθε χρόνο όσο τα παιδιά είναι μικρά.

Ένας υπέροχος τρόπος για να τους ενθουσιάσετε και να καταλάβετε πώς να μετρήσετε αντίστροφα για την ιδιαίτερη μέρα τους.

Ελπίζω να σας αρέσει να το χρησιμοποιείτε και να τους ευχηθείτε Χρόνια Πολλά για μένα!.

Διαβάστε αυτά στη συνέχεια:

Δωρεάν Εκτύπωση Simple Kids Weekly Planner – Ταξινόμετέ ​​τα

Δημιουργώντας ένα Οικογενειακό Βάζο με πράγματα που πρέπει να κάνετε – μην βαρεθείτε ποτέ ξανά!

Εκτυπώσιμα προγράμματα Summer Holiday Planner – Παρακολουθήστε τι συμβαίνει

Schreibe einen Kommentar