Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε? 13/6/22 #imwayr

0
Είναι Δευτέρα!  Τι διαβάζετε?  13/6/22 #imwayr

IMWAYR-2015-logo-JPG
Παρακέντηση! Παρακέντηση! Παρακέντηση! 🎤 Είναι αυτό το θέμα; Βρισκόμαστε πλήρως στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ διάλειμμα και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να δώσω μια γρήγορη ενημέρωση για μερικές νέες αναγνώσεις K-12 που μου άρεσαν. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε ή να «φιλήσετε» το δικό μου Λογαριασμός Goodreads όπου ενημερώνω το διάβασμά μου, σχεδόν καθημερινά.

Με την έξτρα τρέλα αυτή την άνοιξη, έχω διαβάσει/αναθεωρήσει μόνο 145 νέα βιβλία από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι έχω σχεδόν τελειώσει και τα 93 Οι φιναλίστ των Cybils Awards 2021. Δουλεύω για το τελευταίο αυτή την εβδομάδα και λυπάμαι λίγο αυτή η πρόκληση φτάνει στο τέλος της. Beth of Κοτόπουλο βιβλιοθήκης δημιούργησε ένα φοβερο λίστα ελέγχου φιναλίστ που είναι εύκολη στην πλοήγηση. Οπότε, αν θέλετε, ελάτε μαζί μας, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας και να ελέγξετε ποιους έχετε ολοκληρώσει.

Εδώ είναι τα 93 εξώφυλλα βιβλίων. Το απόγευμα είναι αυτό που δουλεύω αυτήν τη στιγμή. Μπά!

2021-CYBILS-κολάζ2

🌞 Το καλοκαίρι είναι α Πραγματικά Ωραίος χρόνος για μαθητές, δασκάλους, βιβλιοθηκονόμους και γονείς να στριμώξουν μερικές επιπλέον αναγνώσεις. Τούτου λεχθέντος, η Σου Τζάκσον πέρασε στο Βιβλίο με Βιβλίο φιλοξενεί τη 10η ετήσια Big Book Summer Challenge της για 400+ σελιδοποιημένα βιβλία. Η ομάδα πρόκλησης μπορεί να είναι κλειστή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε μερικά από αυτά τα «μεγάλα βιβλία» και να το πετύχετε όσο μπορείτε! Και αισθανθείτε ελεύθερος να ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ για να δείτε πώς λειτουργεί η ετήσια πρόκληση (και ίσως σκεφτείτε να εγγραφείτε το επόμενο καλοκαίρι)!

Σε άλλα νέα, είμαστε κατευθύνεται προς το Τέξας να περάσουμε τον Ιούλιο με τις οικογένειές μας. Δεν μπορώ καν να ΑΡΧΙΣΩ να πω πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που βλέπουμε τους γονείς, τα αδέρφια, τις θείες/θείους, τα ανίψια και τα ξαδέρφια μας (ενώ πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε όλους τους παλιούς μας χώρους)! Οπότε μάλλον δεν θα γράφω πολύ κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Ιουλίου. Αλλά σίγουρα θα έχω το σωρό μου από βιβλία όσο ταξιδεύουμε και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό που απόλαυσα το συντομότερο δυνατό!


Διαβάζεται αυτή τη στιγμή:

Το απόγευμα της Margaret Rogerson είναι ένα νεαρό ενήλικο, παραφυσικό, μυθιστόρημα υψηλής φαντασίας που με κάνει να ζητάω επιπλέον χρόνο για ανάγνωση. Ήταν φιναλίστ στο Cybils Κατηγορία κερδοσκοπικής μυθοπλασίας για νέους ενήλικες. Ανυπομονώ να σας πω περισσότερα για αυτό, την επόμενη εβδομάδα!

56980403


Να Διαβαστεί:

Όπως πάντα, έχω μια στοίβα εικονογραφημένα βιβλία από το κολεγιακό μας Interlibrary Loan, ένα άλλο από την τοπική δημόσια βιβλιοθήκη μας και πολλά άλλα μέσω του Overdrive/Libby. Καθώς ολοκληρώνω την πρόκληση βιβλίων Cybils 93 αυτή την εβδομάδα, μάλλον θα επιστρέψω στο #MustReadin2022 πρόκληση για την επιλογή ενός νέου σωρού για τα επερχόμενα ταξίδια μας.

Ανθισμένα-ανθίζουν

Ενημερώσεις για το Reading Challenge:

Πρόκληση Goodreads: 145/200
CYBILS Φιναλίστ 2021: 92/93
#MustReadin2022 🙁
Χμ… Πρέπει πραγματικά να ενημερώσω αυτήν την πρόκληση!! 😬)


Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη στο blog μου, καλώς ήρθατε! Σήμερα είναι Δευτέρα και συμμετέχω τακτικά σε ένα εβδομαδιαίο μιμίδιο #IMWAYR. Kellee Moye του Απελευθερώνοντας Αναγνώστες και η Τζεν Βίνσεντ του Διδάξτε Κείμενα Μέντορα αποφάσισε να δώσει την Kathryn’s (στο Ημερομηνία βιβλίου)“Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε;“ meme a kidlit focus, κριτική βιβλίων στην παιδική λογοτεχνία (βιβλία με εικόνες, βιβλία κεφαλαίων, μυθιστορήματα μέσης τάξης, μυθιστορήματα για νέους ενήλικες ή οτιδήποτε άλλο στον κόσμο του kidlit). Αν σας αρέσει αυτό το είδος ανάγνωσης, ελάτε μαζί μας κάθε Δευτέρα για να μοιραστείτε αυτά που διαβάσατε.


Τι διαβάζετε?

Schreibe einen Kommentar