Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε? 15/11/2021 #imwayr

0
Είναι Δευτέρα!  Τι διαβάζετε?  15/11/2021 #imwayr

IMWAYR-2015-logo-JPG

Προς το παρόν συνεχίζω να μοιράζομαι το εξώφυλλο του βιβλίου. Αλλά πρώτα… στα νέα της σχολικής βιβλιοθήκης την περασμένη εβδομάδα, εξεπλάγην βρείτε αυτό το άρθρο στη ροή μου στο Facebook αυτή την εβδομάδα. Η έκπληξη προήλθε από το γεγονός ότι η δύο σχολικές περιφέρειες του Τέξας αναφέρονται εκείνα με τα οποία έχω στενή ιστορία. παρευρέθηκα Ανεξάρτητη Σχολική Περιφέρεια Leander ως μαθητής από τη 2η τάξη στο λύκειο. Στη συνέχεια, χρόνια αργότερα έγινα δάσκαλος στην τάξη για το Ανεξάρτητη Σχολική Περιοχή Keller (και αργότερα ολοκλήρωσα την πρακτική μου στο σχολείο βιβλιοθηκονόμου εκεί). Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι αυτά τα δύο βιβλία θα έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ άνοδο πωλήσεων τις επόμενες εβδομάδες (καθώς η απαγόρευση είναι μια από τις καλύτερες προσφορές)!

Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη στο blog μου, καλώς ήρθατε! Σήμερα είναι Δευτέρα και συμμετέχω τακτικά σε ένα εβδομαδιαίο μιμίδιο #IMWAYR. Kellee Moye του Απελευθερώνοντας Αναγνώστες και η Τζεν Βίνσεντ του Διδάξτε Κείμενα Μέντορα αποφάσισε να δώσει την Kathryn’s (στο Ημερομηνία βιβλίου)“Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε;“ meme a kidlit focus, ανασκόπηση βιβλίων στην παιδική λογοτεχνία (βιβλία με εικόνες, βιβλία κεφαλαίων, μυθιστορήματα μέσης τάξης, μυθιστορήματα για νέους ενήλικες ή οτιδήποτε άλλο στον κόσμο του kidlit). Αν σας αρέσει αυτό το είδος ανάγνωσης, ελάτε μαζί μας κάθε Δευτέρα για να μοιραστείτε αυτά που διαβάσατε!

Θα πρέπει να αναβλύσω αυτά τα βιβλία σε μελλοντικές κριτικές του Goodreads κατά τις διακοπές του Δεκεμβρίου. Και εκείνη την ώρα, μπορεί να επιστρέψω εδώ για αντιγραφή/επικόλληση για συντονισμό. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένοι με αυτούς τους τίτλους, μεταβείτε στο Goodreads για να διαβάσετε τις σημειώσεις του εκδότη. Ήταν μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εβδομάδα τελειώνοντας αυτά!


Μόλις τελείωσα

2021-11-15-Ολοκληρώθηκε

Ανθισμένα-ανθίζουν

Αυτήν την περίοδο διαβάζω

2021-11-15-Τρέχον

Ανθισμένα-ανθίζουν

Επόμενο

902

Ανθισμένα-ανθίζουν

Ενημερώθηκε το γράφημα #MustReadin2021

Πρέπει να διαβαστεί το 2021-Νοέμβριος

Ενημερώσεις για το Reading Challenge:

Πρόκληση Goodreads: 234/365
#MustReadIn2021: 27/49


Τι διαβάζετε?

Schreibe einen Kommentar