Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε? 27/12/2021 #imwayr

0
Είναι Δευτέρα!  Τι διαβάζετε?  27/12/2021 #imwayr

27-12-2021-ΚΟΛΛΑΖ

Την περασμένη Δευτέρα, δημοσίευσα γρήγορα την καταχώρισή μου στο #imwayr αργά, αργά το βράδυ της Κυριακής. Στη συνέχεια έφυγα από τον υπολογιστή μου σχεδόν όλη την εβδομάδα για να ψήσω, να παρακολουθήσω ταινίες, να ολοκληρώσω το τύλιγμα των δώρων και να στείλω τις τελευταίες τοπικές κάρτες μας (κυρίως κάρτες που παραδόθηκαν μόνο στο χέρι αφού είναι γείτονες και ήθελα να βεβαιωθώ ότι το έφτιαξε πριν τα Χριστούγεννα). Και μετά είδαμε ολόκληρη την οικογένειά μας να αρρωσταίνει, ένα-ένα, σαν ντόμινο. Είχαμε τα πάντα, από στομαχικά σφάλματα μέχρι αναπνευστικά, πονοκεφάλους έως σοβαρούς πόνους στο αυτί έως πόνους σε ολόκληρο το σώμα. Έπρεπε να πάμε ένα από τα παιδιά στο ER την παραμονή των Χριστουγέννων και ξανά στο ιατρείο σήμερα το πρωί, έτσι τώρα μας συνταγογραφήθηκε ένα στεροειδές, αντιβιοτικά και μερικά άλλα φάρμακα OTC. Ελπίζω ότι όλοι θα στρίψουμε σύντομα.

Λοιπόν… σήμερα παρακολουθώ το blog μου διαβάζοντας την περασμένη εβδομάδα. Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα στην κορυφή αυτής της ανάρτησης, μου άρεσε να διαβάζω 13 εικονογραφημένα βιβλία αυτήν την εβδομάδα, κυρίως χριστουγεννιάτικα ή χειμωνιάτικα βιβλία, νέα και παλιά αγαπημένα. Επισκεφτήκαμε τη βιβλιοθήκη μια φορά για να παραλάβουμε μερικά βιβλία σε αναμονή και τελείωσα επίσης ένα ακόμη βιβλίο στη λίστα μου #MustReadin2021, Έξι κοράκια. Αυτό σημαίνει ότι είμαι επιτέλους στο τελευταίο μου βιβλίο της ετήσιας λίστας «πρέπει να διαβαστεί».. 🎉

Αν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη στο blog μου, καλώς ήρθατε! Σήμερα είναι Δευτέρα και συμμετέχω τακτικά σε ένα εβδομαδιαίο μιμίδιο #IMWAYR. Kellee Moye του Απελευθερώνοντας Αναγνώστες και η Τζεν Βίνσεντ του Διδάξτε Κείμενα Μέντορα αποφάσισε να δώσει την Kathryn’s (στο Ημερομηνία βιβλίου)“Είναι Δευτέρα! Τι διαβάζετε;“ meme a kidlit focus, ανασκόπηση βιβλίων στην παιδική λογοτεχνία (βιβλία με εικόνες, βιβλία κεφαλαίων, μυθιστορήματα μέσης τάξης, μυθιστορήματα για νέους ενήλικες ή οτιδήποτε άλλο στον κόσμο του kidlit). Αν σας αρέσει αυτό το είδος ανάγνωσης, ελάτε μαζί μας κάθε Δευτέρα για να μοιραστείτε αυτά που διαβάσατε!


23437156Έξι κοράκια από τον Leigh Bardugo

Αυτό ήταν το 48ο βιβλίο μου στη λίστα με τα 49 και WOW ήταν απολαυστικό. Είναι μια γρήγορη, επιστημονικής φαντασίας φαντασία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας ληστείας. Ο Bardugo μπαίνει πραγματικά στο μυαλό κάθε χαρακτήρα, ώστε να μπορούμε να τα δούμε όλα ξεκάθαρα – την ιστορία, τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες, την περηφάνια, την αγάπη και τις ανείπωτες ανάγκες. Υπάρχει ηγεσία, μαγεία, προδοσία, απώλεια, και ξέχασα συνεχώς ότι όλα αυτά συνέβαιναν με χαρακτήρες που ήταν ακόμη στα τέλη της εφηβείας τους. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο cliffhanger στο τέλος αυτής της σειράς, οπότε θα πρέπει να φτάσω στο βιβλίο #2 αυτής της σειράς το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε να το προσθέσετε στη λίστα σας στο Goodreads ΕΔΩ.
Εάν δεν έχετε τοπικό βιβλιοπωλείο, μπορείτε να το αγοράσετε μέσω του IndieBound ΕΔΩ.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το αγοράσετε μέσω του Amazon ΕΔΩ.


Διαβάζεται επί του παρόντος/προς ανάγνωση:

1321927

Ακόμα δουλεύω Ποιος έγραψε τη Βίβλο; από τον Richard Elliott Friedman και λειτουργεί καλά με κάποια από την αρχαία ιστορία που τα παιδιά και εγώ μελετούσαμε αυτό το τελευταίο εξάμηνο. Αυτός ο τίτλος ακούγεται τόσο μειλίχιος, αλλά είναι παραπλανητικός. Ελπίζω πραγματικά να το τελειώσω μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο για να πετύχω τους αναγνωστικούς μου στόχους για το 2021. Έλαβα επίσης μερικά κουτιά με νέα βιβλία με εικόνες πριν από περίπου δύο εβδομάδες, οπότε θα ασχοληθώ σιγά σιγά με αυτά και αυτή την εβδομάδα.

Ανθισμένα-ανθίζουν

Ενημερώσεις για το Reading Challenge:

Πρόκληση Goodreads: 286/365
#MustReadIn2021: 48/49


Τι διαβάζετε?

Schreibe einen Kommentar