ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ HTML ΣΤΟ WORDPRESS: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ

0
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ HTML ΣΤΟ WORDPRESS: ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, οι περισσότεροι ιστότοποι κατασκευάστηκαν σε HTML, καθώς υπήρχαν πολύ λίγες επιλογές και ήταν η μόνη αξιόπιστη επιλογή. Εκείνη την περίοδο, οι ιστότοποι ήταν γεμάτοι κείμενα με πολύ λίγες διάσπαρτες εικόνες. Όλοι αυτοί ήταν στατικοί ιστότοποι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τεχνολογία έχει αλλάξει γρήγορα, όπως και οι απαιτήσεις της αγοράς. Οι δυναμικοί ιστότοποι είναι η ανάγκη της ώρας και πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων μεταναστεύουν από HTML σε WordPress λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών του.

Η HTML δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις πολλών επιχειρήσεων λόγω ορισμένων περιορισμών. Αν και έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην HTML5, εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με το WordPress σε πολλούς τομείς. Επίσης, η δημιουργία και η διαχείριση ενός ιστότοπου HTML απαιτεί εκτενή τεχνική τεχνογνωσία. Ακόμη και η πραγματοποίηση μικρών αλλαγών δεν είναι εύκολη για ένα μη τεχνικό άτομο και πρέπει να ζητήσει βοήθεια από έναν ειδικό.

WordPress

Τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια από την έναρξή του, το WordPress έχει εξελιχθεί από μια αποκλειστικά πλατφόρμα blogging σε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Αν και υπάρχουν πολλά άλλα καλά CMS, το WordPress τα έχει αφήσει όλα πολύ πίσω. Τώρα τροφοδοτεί περισσότερο από το 35% όλων των ιστοσελίδων παγκοσμίως. Δεν είναι μόνο από την HTML που οι άνθρωποι μεταναστεύουν στο WordPress, αλλά και οι ιστότοποι που είναι κατασκευασμένοι σε άλλες πλατφόρμες κάνουν το ίδιο.

Το WordPress είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη και εύχρηστη πλατφόρμα. Με πολλά θέματα και πρόσθετα που το συνοδεύουν δωρεάν, μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και να εισαγάγετε πρόσθετες λειτουργίες με τη βοήθεια πρόσθετων. υπάρχουν πάνω από 50.000 δωρεάν πρόσθετα διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη του. Έχετε επίσης την επιλογή των premium θεμάτων και προσθηκών εάν τα δωρεάν δεν ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις σας. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετική από άποψη SEO και ασφάλειας. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε, να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε. Δεδομένου ότι δεν απαιτεί καμία κωδικοποίηση, η πραγματοποίηση αλλαγών είναι εύκολη και για μη τεχνικά άτομα. Υπάρχουν πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το WordPress την νούμερο ένα επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν HTML για τους δικούς τους λόγους. Επίσης, η HTML έχει κάποια δικά της πλεονεκτήματα που είναι κατάλληλα για μια συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρήσεων. Ωστόσο, το κόστος δημιουργίας και λειτουργίας ενός ιστότοπου HTML είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του WordPress. Ως εκ τούτου, πολλοί χρήστες έχουν ήδη κάνει τη μετάβαση και πολλοί περισσότεροι συνεχίζουν να μεταναστεύουν από την HTML στο WordPress λόγω των προφανών πλεονεκτημάτων που προσφέρει.

Οι Επιλογές Μετανάστευσης

Τώρα που γνωρίζουμε γιατί οι χρήστες μεταναστεύουν στο WordPress, πρέπει να δούμε τις επιλογές μετεγκατάστασης που έχουμε μαζί μας. Η συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών ιστοτόπων δεν γνωρίζει πώς να μετεγκατασταθεί στο WordPress επειδή δεν είναι τεχνικοί άνθρωποι και συνήθως, τέτοιες μετεγκαταστάσεις απαιτούν κάποιες τεχνικές γνώσεις και τεχνογνωσία για να πραγματοποιηθεί η μετάβαση. Έτσι, αυτό που κάνουν συνήθως οι χρήστες είναι να προσλαμβάνουν Υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων WordPress για να γίνει η δουλειά. Εδώ, εξετάζουμε ορισμένες επιλογές μετεγκατάστασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη μετεγκατάσταση.

Μη αυτόματη μετατροπή

Στη χειροκίνητη μετατροπή, είναι απαραίτητη η γνώση τεχνικών γλωσσών και κάποιο επίπεδο επάρκειας στην κωδικοποίηση. Θα πρέπει να εισαγάγετε τον κατάλογο του τρέχοντος ιστότοπού σας με τη βοήθεια FTP και να ανακτήσετε τον κωδικό. Αυτός ο κωδικός είναι υποχρεωτικός. δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη μετατροπή χωρίς αυτό. Δημιουργήστε τα απαραίτητα αρχεία και φακέλους για το θέμα σας στο WordPress και αντιγράψτε τον κώδικα. Αυτή δεν είναι καθόλου περίπλοκη διαδικασία, με την προϋπόθεση ότι είστε εξοικειωμένοι με HTML, CSS και PHP. Εάν γνωρίζετε αυτές τις γλώσσες και είστε ικανοί στην κωδικοποίηση, μπορείτε εύκολα να κάνετε τη μετατροπή χειροκίνητα.

Αυτοματοποιημένη Μετατροπή

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία στην αγορά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας HTML σε WordPress. Αυτά τα εργαλεία είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις γλώσσες υπολογιστών που απαιτούνται για την ανάπτυξη ιστοτόπων. Η αυτοματοποιημένη μετεγκατάσταση είναι απλή και γρήγορη, εκτός από την ακρίβεια. Εργαλεία όπως η προσθήκη CMS2CMS, η προσθήκη HTML σε WordPress ή η προσθήκη Pinegrow Theme Converter είναι πολύ αποτελεσματικά και σας βοηθούν να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και χωρίς κόπο.

Προσλάβετε έναν προγραμματιστή

Μια άλλη επιλογή είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή. Είναι η πιο βολική και ασφαλής επιλογή. Εάν έχετε τους πόρους και το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς, η πρόσληψη ενός επαγγελματία για να κάνει τη μετανάστευση θα ήταν η σωστή επιλογή. Όχι μόνο σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και άγχος, αλλά εγγυάται και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας HTML σε WordPress. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, τόσο χειροκίνητα όσο και με αυτοματοποιημένο τρόπο. Η άλλη, πιο ασφαλής επιλογή είναι να το κάνει κάποιος ειδικός. Ωστόσο, η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από ορισμένους παράγοντες, όπως οι χρονικοί περιορισμοί, οι χρηματικοί πόροι και το επίπεδο επάρκειάς σας στην κωδικοποίηση. Επομένως, επιλέξτε μια επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα και μετατρέψτε τον ιστότοπό σας από HTML σε WordPress.

Schreibe einen Kommentar