Η κυβέρνηση του Ουταραχάντ θα ανοίξει ξανά το σχολείο στην Πολιτεία

0
Η κυβέρνηση του Ουταραχάντ θα ανοίξει ξανά το σχολείο στην Πολιτεία

Λόγω του κορωνοϊού, μάλλον επηρέασε τις ζωές πολλών ανθρώπων αλλά επηρέασε και τη μελέτη παιδιών και φοιτητών. Τώρα, έχουν περάσει πάνω από 7 μήνες, τα ιδρύματα και τα σχολεία καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να διδάξουν τους μαθητές στο Διαδίκτυο, κάτι που δεν είναι εύκολο για τους μαθητές να σπουδάσουν διαδικτυακά.
Σε αυτήν την πανδημία, η κυβέρνηση του Ουταραχάντ έχει αναθέσει την ευθύνη από το Υπουργείο Εσωτερικών (MHA) να ανοίξουν ξανά τα σχολεία με διαβαθμισμένο τρόπο. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα συζητήσουμε εάν αυτή η απόφαση έχει ληφθεί σωστά για τους μαθητές ή θα γίνει χειρότερη η κατάσταση για τους μαθητές ή τα παιδιά.

Επαναλειτουργία του σχολείου στην Ουταραχάντ

Η κυβέρνηση του Ουταραχάντ έλαβε απόφαση να ανοίξει ξανά τα σχολεία από τις 2 Νοεμβρίου για μαθητές 10ης και 12ης τάξης που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών (MHA). Το Uttarakhand είναι μία από τις πολλές πολιτείες που ξεκινά τη συνέχιση της προσωπικής εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε η κεντρική κυβέρνηση, το σχολείο θα πρέπει να ακολουθεί αυστηρή απολύμανση στο σχολείο πριν και μετά τα μαθήματα καθημερινά. Οι σχολικοί χώροι πρέπει να τηρούν την κατάλληλη κοινωνική απόσταση κατά την άφιξη και την έξοδο των μαθητών από το σχολείο, είναι υποχρεωτικό για μαθητές και καθηγητές να φορούν μάσκα προσώπου.
Οι κατευθυντήριες γραμμές περιλαμβάνουν επίσης ότι οι γονείς ή οι κηδεμόνες κάθε παιδιού θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να επιτραπεί στο σχολείο από τις 15 Οκτωβρίου. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα αντί να παρακολουθήσουν σωματικά το σχολείο.
Η κοινωνική απόσταση θα τηρείται στην τάξη και θα έχει απόσταση έξι ποδιών μεταξύ δύο μαθητών. Το Υπουργείο είπε επίσης ότι το σύστημα περιττών-ζυγών θα ληφθεί υπόψη για τη φοίτηση των μαθητών στο σχολείο, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι μαθητές θα επιτρέπεται να παρακολουθούν το μάθημα τις μονές ημέρες και κάποιοι τις ζυγές.

Τι γίνεται με τους ξενώνες και τα οικοτροφεία;

Όλοι οι φοιτητές που διαμένουν στον ξενώνα δεν θα επιτρέπεται να επιστρέψουν ταυτόχρονα. Θα γίνουν προσωρινά χωρίσματα για να χωρίσουν τα δωμάτια με διπλό ή τρίκλινο κοινόχρηστο.
Θα προτιμηθούν πρώτα οι μαθητές που δεν έχουν καμία υποστήριξη στο σπίτι ή δεν έχουν καμία δυνατότητα για διαδικτυακή εκπαίδευση.
Δεν θα επιτρέπεται στους μαθητές να μοιράζονται το tiffin, το σημειωματάριό σας, το μολύβι, το στυλό, το μπουκάλι νερό και άλλα αντικείμενα με άλλους μαθητές.
Οι ομαδικές δραστηριότητες όπως μουσική, παιχνίδια, χορός κ.λπ., θα επιτρέπονται με σωστή απόσταση και εάν το σχολείο δεν έχει κατάλληλη παιδική χαρά τότε οι αθλητικές δραστηριότητες δεν θα επιτρέπονται στους χώρους του σχολείου.

Είναι ασφαλές το άνοιγμα του σχολείου για τους μαθητές;

Λοιπόν, ο κορωνοϊός έχει ήδη επηρεάσει τις σπουδές των μαθητών, αλλά επίσης δεν μπορούμε να πάρουμε ελαφρά τις σπουδές της 10ης και 12ης τάξης και χρειαζόμαστε τη δέουσα προσοχή. Αν και τα κρούσματα αυξάνονται και οι χώροι του σχολείου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την ασφάλεια και την ασφάλεια του μαθητή από τυχόν ατυχήματα. Ελπίζουμε για το καλύτερο ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και οι σπουδές των μαθητών δεν πρέπει να επηρεαστούν πολύ.

Μείνε ασφαλής, JAI HIND??

Ετικέτες: οδηγίες κορώνας, ταξιδιωτικές ειδήσεις, Unlock-5, uttarakhand

Schreibe einen Kommentar