Η πρώτη στον κόσμο βάση δεδομένων Vape Shop του Καναδά

0
Η πρώτη στον κόσμο βάση δεδομένων Vape Shop του Καναδά

Μας Βάση δεδομένων Canada Vape Shop περιέχει επαγγελματικά αρχεία όλων των καταστημάτων ατμίσματος που λειτουργούν στον Καναδά. Η βάση δεδομένων vape shop έρχεται σε μορφή Excel.

Canada Vape Shop Database - Emails Vape Shop

Πώς η βάση δεδομένων μας στο Canada Vape Shop μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Η βάση δεδομένων μας στο Canada Vape Shop είναι ιδανική για χονδρεμπόρους vape, vape mod και εξοπλισμό vape, καθώς και για κατασκευαστές και επωνυμίες ηλεκτρονικών υγρών που θέλουν να συνδεθούν με καταστήματα vape και τελικά να τους κάνουν να εφοδιάσουν τα προϊόντα τους. Ο σκοπός των πελατών μας στο καναδικό κατάστημα ατμίσματος είναι να συνδέσουν το vape, το CBD ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρησή σας με Καναδικά καταστήματα ατμίσματος. Θα σας παρέχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του καναδικού καταστήματος ατμίσματος, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με όλα τα καταστήματα ατμίσματος στον Καναδά με το πάτημα ενός ποντικιού και το πάτημα ενός κουμπιού. Έχουμε κάνει όλες τις προσπάθειες για να σας προσφέρουμε πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένους πελάτες καταστημάτων ατμίσματος, ώστε να μπορείτε να διευθύνετε την επιχείρησή σας χωρίς να ανησυχείτε για τα δεδομένα του καταστήματος ατμίσματος.

Γιατί να μας επιλέξετε?

Αξιόπιστο και αποδεδειγμένο αρχείο παρακολούθησης: Από το 2012, κάνουμε „βάσεις δεδομένων vape shop“. Είμαστε οι πρωτοπόροι της βάσης δεδομένων vape shop. Το 2012, όταν το άτμισμα μόλις απογειωνόταν και πολλοί επιχειρηματίες ξεκινούσαν σε επιχειρήσεις ηλεκτρονικών υγρών και άλλων προσανατολισμένων στον ατμό, βοηθήσαμε περισσότερους από 500 χονδρεμπόρους και επωνυμίες ηλεκτρονικών χυμών να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους πλευρά B2B. Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν πάει για να γίνουν οι ηγέτες στη βιομηχανία ατμού.

Ακριβές, επαληθευμένο και ολοκληρωμένο Δεδομένα B2B Shop Vape: δεν βασιζόμαστε σε απαρχαιωμένους καταλόγους καταστημάτων vape. Από το 2012, έχουμε αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο λογισμικό απόξεσης που μας επιτρέπει να συλλέγουμε δεδομένα καταστημάτων vape από όλες σχεδόν τις πηγές διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των Google, Bing, Google Maps, LinkedIN, Yellow Pages, Yelp, Trust Pilot, Facebook, Twitter , LinkedIn, VK, Pinterest και άλλες πηγές. Χρησιμοποιούμε αιχμή Search Engine Scraper and Email Extractor από την Creative Bear Tech το οποίο είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο λογισμικό που μπορεί να ξύνει και να επαληθεύει δεδομένα με ακρίβεια λέιζερ χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Επαληθεύουμε κάθε μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αφαιρέσουμε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν λειτουργούν. Τα καθαρά και ακριβή δεδομένα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το ποσοστό των εισερχομένων σας και να κρατήσετε μακριά τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τις μαύρες λίστες. Το προσωπικό μας μιλάει άπταιστα πολλές γλώσσες, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά το στάδιο της επαλήθευσης δεδομένων. Το προσωπικό μας παρακολουθεί τακτικά όλες τις εκθέσεις και τις εκθέσεις vape όπου συγκεντρώνεται δεδομένα καταστήματος vape μέσω επαγγελματικών καρτών που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες αλλού.

Δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής: Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν αγοράσει vape shop λίστες email και βάσεις δεδομένων από ιστοσελίδες ανεξάρτητων επαγγελματιών αλλά το θέμα είναι ότι δεν έλαβαν ποτέ ενημερώσεις. Ενα παλιό λίστα email εταιρείας vape επιδεινώνεται και γίνεται λιγότερο χρήσιμο και ακόμη και τοξικό σε μια χρονική περίοδο. Καθώς τα καταστήματα ατμίσματος κλείνουν και ανοίγουν καινούργια, θέλετε να έχετε όλα τα πιο πρόσφατα δεδομένα καταστημάτων ατμίσματος στη διάθεσή σας για να φτάσετε πρώτα στα νέα καταστήματα ατμίσματος προτού βομβαρδιστούν από 1000 άλλες εταιρείες ατμίσματος και συμμετάσχετε στην ουρά των „spammer“. Οι διακομιστές μας και το Λογισμικό Scraping Email έχουν ένα σύνολο πολύ εξελιγμένων λειτουργιών που τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τον ιστό για νέα καταστήματα ατμίσματος. Έτσι, κάθε φορά που ανοίγουν νέα καταστήματα vape, το λογισμικό μας το εντοπίζει, το ελέγχει και το προσθέτει στη βάση δεδομένων μας. Όλοι οι διακομιστές μας λειτουργούν 24/7 365 ημέρες το χρόνο! Όλες οι ενημερώσεις παρέχονται σε εσάς χωρίς επιπλέον κόστος. Πληρώνετε μόνο μία φορά και απολαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις εφ‘ όρου ζωής. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ξανά για τα δεδομένα του καταστήματος vape!

Τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση δεδομένων Canadian Vape Shop για να φορτίσετε το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις σας B2B

Μαζικές εκρήξεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκστρατείες ενημερωτικών δελτίων: αυτός είναι μακράν ο πιο δημοφιλής και αναμφισβήτητα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης με καταστήματα ατμοποιητών. Τα ενημερωτικά δελτία και τα email είναι σχετικά φθηνά σε σύγκριση με άλλες μεθόδους μάρκετινγκ B2B. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαμορφώσετε την υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων ή έναν διακομιστή και διεπαφή SMTP, να συνδέσετε τα δεδομένα του vape shop και να ξεκινήσετε τη σύνδεση με τα καταστήματα vape. Από την εμπειρία μας, είναι πολύ σημαντικό να προθερμάνετε τον τομέα και τη διεύθυνση IP σας για να διασφαλίσετε ότι τα email σας δεν καταλήγουν σε φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσετε τα ωριαία και ημερήσια όρια αποστολής, έτσι ώστε ο τομέας και η διεύθυνση IP σας να μπορούν να δημιουργήσουν τη φήμη τους.

Τηλεπωλήσεις: αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να απευθυνθείτε σε καταστήματα ατμοποιητών, επειδή υπάρχει πάντα κάποιος σε ένα κατάστημα ατμοποιητών για να σηκώσει το τηλέφωνο. Μερικά ζητήματα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε με την κλήση καταστημάτων ατμίσματος είναι ότι οι χειριστές καταστημάτων ατμίσματος μπορεί να εξυπηρετούν πελάτες και ως εκ τούτου είναι απασχολημένοι. Για να καλέσετε τα καταστήματα ατμίσματος, θα χρειαστείτε μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων τηλεπωλήσεων. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε άτομα για τη διεξαγωγή των καμπανιών μάρκετινγκ τηλεπωλήσεων σας είναι οι ιστότοποι ανεξάρτητων επαγγελματιών όπως το Sweaty Quid, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση vape. Σας συνιστούμε, αντί να καλείτε σωστά όλα τα καταστήματα, θα πρέπει πρώτα να δώσετε email marketing πάτε και καλέστε μόνο τα καταστήματα ατμίσματος που ενδιαφέρονται να μιλήσουν μαζί σας. Φυσικά, εάν έχετε απεριόριστη πρόσβαση στα οικονομικά, τότε μπορείτε να καλέσετε σχεδόν κάθε χώρα.

Μάρκετινγκ απ‘ ευθείας αλληλογραφίας: αυτή η μορφή μάρκετινγκ έχει λειτουργήσει πολύ καλά για τους χονδρεμπόρους, τους κατασκευαστές και πάνω απ‘ όλα τα εμπορικά σήματα eliquid. Το μάρκετινγκ απευθείας αλληλογραφίας περιλαμβάνει τη διαδικασία αποστολής φυσικών αντικειμένων σε καταστήματα ατμοποιητών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφημιστικό υλικό, όπως μπροσούρες, φυλλάδια, ακόμη και δείγματα ηλεκτρονικών υγρών. Το μάρκετινγκ απευθείας αλληλογραφίας είναι ακριβό και σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε πρώτα στην περιοχή σας και τελικά να επεκτείνετε την εμβέλειά σας γεωγραφικά. Ορισμένες επωνυμίες ηλεκτρονικών υγρών έστειλαν δείγματα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα ατμίσματος στον κόσμο. Αυτές οι μάρκες ηλεκτρονικών χυμών είδαν μια έκρηξη στις πωλήσεις τους, επειδή τα δείγματα υγρών δοκιμάστηκαν από τους πελάτες και αν ο χυμός ατμίσματος ήταν καλός, τότε οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ατμίσματος έκαναν παραγγελίες χονδρικής: η απόδειξη είναι στην πουτίγκα. Ωστόσο, δεν θα έχουν όλες οι εταιρείες ατμίσματος και οι επωνυμίες ηλεκτρονικών υγρών τους ίδιους οικονομικούς πόρους και, ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ απευθείας αλληλογραφίας στην περιοχή σας και την κλίμακα καθώς προχωράτε.

Μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης: υπάρχουν τόσα πολλά προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω που είναι δύσκολο να πούμε ποια είναι νόμιμα. Αν ψάχνετε για vape στο Instagram, θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλά ερασιτεχνικά/μη επαγγελματικά προφίλ πριν φτάσετε σε προφίλ καταστημάτων vape. Μας βάση δεδομένων vape shop περιέχει προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης καταστημάτων ατμίσματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να αλληλεπιδράσετε με κάθε κατάστημα vape κάνοντας κλικ στη διεύθυνση url. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη βιομηχανία του ατμίσματος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είστε σκληροί πουλάτε μέσω των κοινωνικών μέσων, επειδή αυτό θα αποτρέψει μόνο τα καταστήματα ατμίσματος. Προσπαθήστε να αλληλεπιδράσετε και να δημιουργήσετε φιλικές σχέσεις με τα καταστήματα ατμίσματος και την ευρύτερη κοινότητα του ατμίσματος: αυτό θα σας κάνει να προσέξετε.

Η πρώτη στον κόσμο βάση δεδομένων Vape Shop του Καναδά
Η πρώτη στον κόσμο βάση δεδομένων Vape Shop του Καναδά

Creative Bear Tech – Η καινοτόμος εταιρεία παραγωγής πελατών B2B

Δείτε πώς δημιουργούμε νέες λίστες δεδομένων μάρκετινγκ και λίστες email επιχειρήσεων

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες απόρριψης email και λίστες email B2B και δυνητικούς πελάτες πωλήσεων – Υπηρεσία απόξεσης ιστού

Schreibe einen Kommentar