Η σειρά «Let’s Play» του Hervé Tullet – Library Mice

0
Η σειρά «Let’s Play» του Hervé Tullet – Library Mice

hervetullet-letsplay

Ο Hervé Tullet είναι ο βασιλιάς του δημιουργικού διαδραστικού βιβλίου. Το έργο του δεν μοιάζει με κανένα άλλο, τόσο στο ύφος του όσο και σε ό,τι επιτυγχάνει δημιουργικά με το μέσο του βιβλίου. Τα βιβλία του ενθαρρύνουν τα παιδιά να είναι πιο παιχνιδιάρικα και δημιουργικά τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι μια απόλυτη έμπνευση και αν η Γαλλία είχε βραβευμένο για παιδιά, θα ήταν ψηλά στη σύντομη λίστα μου με τους άξιους συγγραφείς/εικονογράφους.
Το Phaidon Press UK μόλις κυκλοφόρησε μερικά βιβλία από τον Tullet’s Ας παίξουμε σειρά, μια συλλογή από ανθεκτικά επιτραπέζια βιβλία που προσφέρουν πλήρως διαδραστικά παιχνίδια στις σελίδες τους:

ανόητο παιχνίδι

Τρία από τα βιβλία είναι flap books: The Games of Lines είναι γεμάτο με κίτρινες και ροζ φωτεινές γραμμές που πηγαίνουν από όλες τις κατευθύνσεις. μετακινώντας τα πτερύγια για να τα συνδυάσετε και να τα ταιριάξετε θα δημιουργήσετε ατελείωτους συνδυασμούς και διασκέδαση. Τα παιχνίδια με κορυφές και ουρές επιτρέπει στους αναγνώστες να δημιουργήσουν μερικούς τρελούς συνδυασμούς κορυφής και ουράς. Είτε είναι ένας άντρας που στέκεται με το χέρι σε έναν ελέφαντα είτε μια καμήλα που στέκεται στο δάχτυλο κάποιου, όσο πιο εκκεντρικός τόσο το καλύτερο! The Trail Game ενθαρρύνει τους αναγνώστες να ακολουθήσουν το μονοπάτι με τα δάχτυλά τους, αλλά πρέπει να βρουν τα αντίστοιχα σχήματα για να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού χωρίς να χαθούν!
Σε αντίθεση με τους άλλους, ο τέταρτος τίτλος, Το παιχνίδι καλημέρα, προσφέρει μια αφήγηση στην οποία οι μικροί αναγνώστες παίρνουν ενεργό ρόλο χάρη στα δάχτυλά τους. Κάθε διπλό άπλωμα περιλαμβάνει τρύπες για να περάσουν τα δάχτυλα, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά μάτια και ένα στόμα τραβηγμένο στην άκρη του δακτύλου πριν ξεκινήσετε!

Εκτός από το να μοιράζεστε και να παίζετε μαζί, τα βιβλία είναι αρκετά μικρά για να τα βάζετε σε μια τσάντα και θα αποδειχθούν ανεκτίμητα στο να κρατούν μικρούς ανθρώπους απασχολημένους σε αυτοκίνητα, αίθουσες αναμονής και εστιατόρια για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διασκεδάσουν τα παιδιά ενώ καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Ελέγξτε το αντίγραφο από τον εκδότη

Schreibe einen Kommentar