Η Bonneville Denver ανακοινώνει την έναρξη του Denver Sports

0
Η Bonneville Denver ανακοινώνει την έναρξη του Denver Sports
Δημοσίευση εικόνας

Η Bonneville Denver ανακοινώνει την έναρξη του Denver Sports

DENVER – Bonneville Το Ντένβερ ανακοινώνει την έναρξη του Ντένβερ Σπορμια νέα επωνυμία αθλητικών μέσων που θα περιλαμβάνει πολλά κανάλια διανομής περιεχομένου για θαυμαστές στο Mile High City.

Στην καρδιά του Ντένβερ Σπορ είναι το DenverSports.com και η εφαρμογή Denver Sports για κινητά, που περιλαμβάνει συνεχώς ενημερωμένες ειδήσεις και στήλες στις αθλητικές ομάδες του Ντένβερ, διασκεδαστικές εκπομπές ψηφιακών βίντεο όπως „Coffee Break“ και „Orange and Blue Today“ και ενημερωτικά podcast όπως „Mile High Hoops“ και „Mile High Hockey.“

Ντένβερ Σπορ είναι επίσης το σπίτι ενός δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών: Denver’s Sports Station 104.3 The Fan (KKFN-FM), ESPN Denver 1600 (KEPN-AM και 104.3 HD2) και 104.3 HD3. Αυτοί οι σταθμοί διατίθενται ζωντανά ή κατ‘ απαίτηση μέσω ροής στο DenverSports.com ή στην εφαρμογή Denver Sports για κινητά.

Ντένβερ Σπορ θα προσφέρει μια τεράστια γκάμα περιεχομένου για όλους τους λάτρεις των σπορ του Ντένβερ», δήλωσε η Bonneville Denver SVP/Market Manager Katie Reid. „Είτε διαβάζετε ειδήσεις και στήλες στο DenverSports.com, παρακολουθείτε ένα διασκεδαστικό τμήμα στο „Coffee Break“, κατεβάζοντας το podcast „Mile High Hoops“ ή ακούγοντας τους σκεπτόμενους και διασκεδαστικούς οικοδεσπότες του Denver’s Sports Station 104.3 The Fan. Ντένβερ Σπορ έχει πραγματικά κάτι για κάθε φίλαθλο του Ντένβερ».

Οι θαυμαστές μπορούν να ακολουθήσουν Ντένβερ Σπορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το TikTok χρησιμοποιώντας τη λαβή @DenverSportsCom.

Σχετικά με την Bonneville International Corporation

Η Bonneville International είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία λύσεων μέσων και μάρκετινγκ αφιερωμένη στη δημιουργία, τη σύνδεση, την ενημέρωση και τον εορτασμό των οικογενειών και των κοινοτήτων. Η Bonneville ιδρύθηκε το 1964 και λειτουργεί επί του παρόντος ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τοπικούς ιστότοπους και άλλα στοιχεία ψηφιακής διανομής σε έξι δυτικές αγορές των ΗΠΑ. Με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι, η Bonneville είναι θυγατρική της Deseret Management Corporation, κερδοσκοπικού σκέλους της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonneville International, επισκεφθείτε www.bonneville.com.

Schreibe einen Kommentar