Οι 5 κορυφαίες καριέρες με πτυχίο Νομικής – Φοιτητική Ζωή Worcester

1
Οι 5 κορυφαίες καριέρες με πτυχίο Νομικής – Φοιτητική Ζωή Worcester

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες! Η Έμιλυ εδώ, τελειόφοιτος Νομικής με Φοιτήτρια Ιατροδικαστικής Ψυχολογίας! Σήμερα, θα γράψω, (και θα (ελπίσουμε!) να διαβάσετε), για κάποιες σταδιοδρομίες που έχετε στη διάθεσή σας με πτυχίο Νομικής! Επιτρέψτε μου να το προλογίσω με το, όχι, δεν είναι μόνο να γίνω δικηγόρος!

Τα πτυχία Νομικής είναι υπέροχα. Όχι μόνο λόγω του περιεχομένου, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε… αλλά και λόγω του πόσο ευέλικτο είναι! Τα πτυχία νομικής προωθούν την κριτική σκέψη, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και επιδεικνύουν ένα εντυπωσιακό επίπεδο δεξιοτήτων διαχείρισης χρόνου. Όλα αυτά σε συνδυασμό σημαίνει ότι οι εργοδότες ΑΓΑΠΟΥΝ τους πτυχιούχους νομικής. Λοιπόν, εδώ είναι οι κορυφαίες 5 σταδιοδρομίες μου στη διάθεσή σας με πτυχίο Νομικής.

δικηγόρος ή δικηγόρος

Θα ξεκινήσω με την πιο προφανή ρίζα σε μια καριέρα στη Νομική. Ένα πτυχίο Νομικής από το Worcester είναι το πρώτο βήμα για να γίνεις δικηγόρος. Τώρα, μπορεί να νομίζετε ότι αυτό ακούγεται ανόητο, αλλά το Worcester προσφέρει ένα «Πτυχίο Νομικής Πιστοποίησης» – αυτό σημαίνει ότι καλύπτει τις επτά υποχρεωτικές νομικές ενότητες, όπως ορίζεται από την Αρχή ρύθμισης των δικηγόρων!

Εκτός από την ακαδημαϊκή κοινότητα ενός πτυχίου νομικής, το Worcester προσφέρει ένα εκατομμύριο (αυτό είναι υπερβολή) εκδηλώσεις, συνεδρίες και δραστηριότητες απασχολησιμότητας, για να σας κάνει όσο πιο απασχολήσιμους μπορείτε!

Ακαδημία και διδασκαλία

Ως πτυχιούχος της Νομικής, έχετε πλέον πτυχίο! Η κατοχή πτυχίου σας ανοίγει ήδη τις πόρτες! Ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε αντικείμενο σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε δάσκαλος, αν το επιθυμείτε! Για να το κάνετε αυτό, θα μελετήσετε το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης και θα ακολουθήσετε τις απαιτήσεις που ορίζει ο Οργανισμός Κανονισμού Διδασκαλίας. Δεν χρειάζεται να διδάξετε νομικά!

Η Νομική συνδέεται συχνά με διάφορες ανθρωπιστικές επιστήμες και, παρόλο που θα υπήρχαν πρόσθετες απαιτήσεις, μπορείτε να διδάξετε Ιστορία, Αγγλικά, Θρησκευτικά κ.λπ., αν το επιθυμείτε! Δυστυχώς, για να γίνετε λέκτορας, οι περισσότεροι θα περιμένουν να έχετε, τουλάχιστον, μεταπτυχιακό στη Νομική ή σημαντική εμπειρία!

παρανομικός

Οι παράνομοι είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του νομικού συστήματος. Ο ρόλος τους είναι να υποστηρίζουν δικηγόρους, δικηγόρους και νομικά στελέχη. Επίσης, βοηθούν τους «διαδίκους αυτοπροσώπως» να εκπροσωπηθούν, υποστηρίζουν την έρευνα, τη σύνταξη και την καθημερινή λειτουργία μιας δικηγορικής εταιρείας!

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικευμένος δικηγόρος για να γίνετε παράνομος, αλλά ζητούν νομικές γνώσεις. Οι πτυχιούχοι της Νομικής είναι τέλειοι για αυτόν τον ρόλο!

Η δημόσια υπηρεσία

Η Δημόσια Υπηρεσία είναι ένας κυβερνητικός οργανισμός και υπάρχει μια τεράστια γκάμα ρόλων σε όλη τη δημόσια διοίκηση. μερικά είναι, προφανώς, πιο κατάλληλα από άλλα! Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν όλα ρόλους απόλυτα κατάλληλους για πτυχιούχους νομικής!

Η Δημόσια Υπηρεσία προσφέρει επίσης το πρόγραμμα «The Fast Stream» – αυτό το πρόγραμμα είναι ταχεία εκπαίδευση και ανάπτυξη για πτυχιούχους υψηλών δεξιοτήτων! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αρχίσετε να εργάζεστε για τη Δημόσια Υπηρεσία.

λογιστικό / φορολογικό

Η Λογιστική και η Φορολογία ακούγεται σαν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος από τη Νομική, αλλά δεν είναι! Οι δεξιότητες που αποκτάτε από ένα πτυχίο νομικής απαιτούνται για μια καριέρα στη λογιστική. για παράδειγμα, η ανάλυση μεγάλων ποσοτήτων πολύπλοκων πληροφοριών, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξαιρετική ικανότητα γραπτού λόγου.

Ομοίως, υπάρχουν πολλές ενότητες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν επιθυμείτε να ειδικευτείτε σε μια καριέρα λογιστικής. Το εμπορικό δίκαιο, για παράδειγμα, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Υπάρχουν και άλλα προσόντα που πρέπει να αναλάβετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή, αλλά όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις κατάλληλες ιστοσελίδες!

Το να είσαι τελευταίος χρόνος είναι τρομακτικό. Υπάρχει μια περίεργη αίσθηση επικείμενης καταστροφής – είναι δύσκολο να είσαι στην τελευταία χρονιά, πόσο μάλλον με όλες τις πρόσθετες πιέσεις! Έχοντας πολλές αιτήσεις να συμπληρώσετε, ένα σπίτι για να τακτοποιήσετε, προβολές αριστερά δεξιά και στο κέντρο, εργασίες, διαλέξεις και τόσα άλλα πράγματα, όλα ταυτόχρονα! Βαρέθηκα να τα γράφω όλα!

Όλα αυτά είναι τόσο φυσιολογικά – και αν δυσκολεύεστε, να θυμάστε ότι το PAT, ο πρώτος βαθμός και το διδακτικό προσωπικό είναι όλα διαθέσιμα σε περίπτωση που χρειάζεστε πρόσθετη υποστήριξη. Ελπίζω ότι αυτό το ιστολόγιο βοήθησε να εμπνεύσετε κάποιους από εσάς ή να σας έκανε να νιώθετε λιγότερο μόνοι σε μια τόσο αβέβαιη περίοδο!

Γράψε σύντομα,
Έμιλυ χχ

Schreibe einen Kommentar