Ο Buffalo Bills Damar Hamlin καταρρέει, δεν ανταποκρίνεται μετά το τάκλιν

1
Ο Buffalo Bills Damar Hamlin καταρρέει, δεν ανταποκρίνεται μετά το τάκλιν

Εν μέρει στο 1ο τρίμηνο του αποψινού αγώνα NFL Thursday Night Football, Buffalo Bills Security, Ντάμαρ Χάμλιν κατέρρευσε στο γήπεδο, δεν ανταποκρίθηκε. Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία που θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε καθώς εξελίσσεται. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες που έχουμε μέχρι στιγμής. Λάβετε υπόψη ότι το παρακάτω βίντεο μπορεί να είναι ενοχλητικό να παρακολουθήσετε. Δεν είναι εξωτερικά ενοχλητικό ή ξεκάθαρο, αλλά δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε την ιατρική κατάσταση του Damar Hamlin, αυτό από μόνο του το κάνει ανησυχητικό.

Η έγνοια είναι για το άτομο, όχι για το παιχνίδι. Ελπίζω ο Χάμλιν να είναι καλά. Η αντίδραση φαινόταν σαν πρόβλημα καρδιάς από τη θώρακα. Εκτός από νοσοκομείο, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για κατάρρευση 🙏🙏🙏 https://t.co/PFW3ZwxcRY

Στο παραπάνω βίντεο, ο Hamlin κάνει τη στάση στον ευρυγώνιο δέκτη Bengals Tee Higgins. Αν και ένα σκληρό χτύπημα, δεν φαίνεται πολύ πιο δύσκολο από αυτό που θα περίμενε κανείς από το κανονικό παιχνίδι. Ο Χάμλιν φαίνεται να στέκεται καλά, αλλά σε δευτερόλεπτα πέφτει χωρίς να ανταποκρίνεται. Τα ιατρικά συνεργεία έσπευσαν αμέσως στο Hamlin για να αρχίσουν να τον ελέγχουν. Έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε αυτόν έως ότου ένα ασθενοφόρο μπόρεσε να φτάσει στο γήπεδο και να μεταφέρει τον Hamlin σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Πολλοί από τους παίκτες συμμετείχαν σε ομαδική προσευχή για τον Hamlin, χωρίς να γνωρίζουν ποια ήταν η κατάσταση του συμπαίκτη τους.

Παρακαλώ μην κοινοποιείτε το βίντεο της παράστασης Damar Hamlin. Μοιραστείτε το γιατί όλοι προσευχόμαστε για αυτόν και την οικογένειά του. https://t.co/QnO7DpAo7u

Ενώ καταλαβαίνουμε στο tweet του, Ρόμπερτ Γκρίφιν Γ‘ Μη θέλοντας να μοιραστώ το βίντεο της παράστασης, είναι αναμφισβήτητα σημαντικό να δούμε και να κατανοήσουμε τι συνέβη και πώς αυτό επηρέασε όλους τους εμπλεκόμενους. Για κάποιο διάστημα το NFL αρνιόταν να καλέσει το παιχνίδι, μόνο προσωρινά ανέστειλε το παιχνίδι. Τελικά, γύρω στις 10:00 μ.μ. EST, το πρωτάθλημα πήρε την απόφαση να ακυρώσει εντελώς το παιχνίδι. Δεδομένου του χρόνου που τους πήρε (πάνω από μία ώρα), έχει γίνει κατανοητό κάποια έντονη διαδικτυακή κριτική για το πρωτάθλημα.

Φαίνεται ξεκάθαρο ότι το NFL δεν ακύρωσε αυτό το παιχνίδι. Μόλις το επισημοποίησαν αφού το έκαναν οι προπονητές και οι παίκτες. https://t.co/PJo2g8FgJY

Όσο για τον ίδιο τον Damar Hamlin, αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή του και θα αναφέρουμε μόλις μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Στο μεταξύ, η σκέψη και η ελπίδα μας είναι μαζί του, στους συμπαίκτες του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ενημέρωση: 22:45
Τα ζωτικά στοιχεία του Hamlin είναι φυσιολογικά και αυτή τη στιγμή τοποθετείται ένας αναπνευστικός σωλήνας στον λαιμό του ενώ γίνονται οι εξετάσεις.

Ενημέρωση για τον Damar: Τα ζωτικά του στοιχεία έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό και τον έχουν κοιμίσει για να βάλει έναν αναπνευστικό σωλήνα στον λαιμό του. Αυτή τη στιγμή εκτελούν δοκιμές. Θα παρέχουμε ενημερώσεις όπως τις έχουμε.

Χιθ Άντριους

Schreibe einen Kommentar