Ο Derek Wolfe συμμετέχει στο 104.3 The Fan ως νέος συν-παρουσιαστής στο „The Drive“

1
Ο Derek Wolfe συμμετέχει στο 104.3 The Fan ως νέος συν-παρουσιαστής στο „The Drive“
Δημοσίευση εικόνας

Ο Derek Wolfe συμμετέχει στο 104.3 The Fan ως νέος συν-παρουσιαστής στο „The Drive“

DENVER – Bonneville Το Ντένβερ ανακοινώνει ότι η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία με τον Derek Wolfe για να ενταχθεί στο 104.3 The Fan (KKFN-FM), με άμεση ισχύ. Ο Wolfe θα συνεργαστεί με τον Darren „DMac“ McKee στην εμβληματική απογευματινή εκπομπή του σταθμού, τώρα με τίτλο: „The Drive with Derek Wolfe and DMac“.

Ο Wolfe ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το NFL στις 29 Ιουλίουου, υπογράφοντας μονοήμερο συμβόλαιο για να αποσυρθεί ως μέλος των Denver Broncos. Ο αμυντικός γραμμής ήταν η κορυφαία επιλογή του ντραφτ των Broncos το 2012 και πέρασε οκτώ σεζόν με την ομάδα, ξεκινώντας 108 αγώνες κανονικής περιόδου και σημειώνοντας 33 απολύσεις. Ο Wolfe είναι περισσότερο γνωστός για το βασικό του ρόλο στην άμυνα του πρωταθλήματος Super Bowl 50 των Broncos, όπου κατέγραψε απολύσεις στους Ben Roethlisberger, Tom Brady και Cam Newton κατά τη διάρκεια της μετά τη σεζόν.

«Στους ακροατές στο Ντένβερ, «The Fan Wolfe-pack», είμαι τόσο τρελά ενθουσιασμένος να μιλάω μαζί σας κάθε απόγευμα στο The Fan. Είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση όταν έπαιζα για τους Broncos που θα δυναμώνει κάθε μέρα στο The Drive», είπε ο Wolfe. «Ο DMac και εγώ θα τσακωθούμε μερικές φορές, ίσως τσακωθούμε πολλές φορές, αλλά πάντα θα δουλεύουμε μαζί για να σας διασκεδάσουμε. Πάντα το είχα 100 μαζί σου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε ένα κομμάτι».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Derek συμμετέχει στο The Fan για να διασκεδάσει τους ακροατές κάθε απόγευμα στο The Drive», δήλωσε η Bonneville Denver SVP/Market Manager Katie Reid. «Το κοινό είχε πάντα σχέση με ελκυστικές προσωπικότητες και ο Derek είναι μια απίστευτα ελκυστική και γνήσια προσωπικότητα, που μας ενώνει με μια ήδη εδραιωμένη αξιοπιστία στο κοινό μας. Το να ακούτε τον Derek και τον DMac να το πηγαίνουν κάθε απόγευμα θα είναι διασκεδαστικό και πολύ διασκεδαστικό.”

«Ο Ντέρεκ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στην ιστορία των Broncos, με την εμβληματική εικόνα του εορτασμού της αποβολής του στο Super Bowl 50 να είναι για πάντα χαραγμένη στην αθλητική παράδοση του Ντένβερ», δήλωσε ο Διευθυντής Προγράμματος Θαυμαστών Raj Sharan. «Αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό με την προσθήκη του Derek είναι ότι η σύνδεσή του με το κοινό υπερβαίνει κατά πολύ την παραγωγή του στο γήπεδο. Ποτέ δεν φοβήθηκε να μασά τα λόγια και είναι αυθεντικά αυθεντικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά τράβηξαν τους λάτρεις των σπορ του Ντένβερ να ερωτευτούν τον Ντέρεκ και είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθάμε τον Ντέρεκ να οικοδομήσει σε αυτή τη σχέση καθημερινά καθώς διασκεδάζει το «Fan Wolfe-pack» του!»

Το „The Drive with Derek Wolfe and DMac“ ακούγεται ζωντανά καθημερινά τα απογεύματα από τις 14:00 έως τις 6:00 μ.μ. στο Denver’s Sports Station 104.3 The Fan. Μπορεί επίσης να μεταδοθεί ζωντανά ή κατ‘ απαίτηση στο DenverFan.com και στην εφαρμογή του The Fan για κινητά.

Σχετικά με την Bonneville International Corporation

Η Bonneville International είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία λύσεων μέσων και μάρκετινγκ αφιερωμένη στη δημιουργία, τη σύνδεση, την ενημέρωση και τον εορτασμό των οικογενειών και των κοινοτήτων. Η Bonneville ιδρύθηκε το 1964 και λειτουργεί επί του παρόντος ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τοπικούς ιστότοπους και άλλα στοιχεία ψηφιακής διανομής σε έξι δυτικές αγορές των ΗΠΑ. Με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι, η Bonneville είναι θυγατρική της Deseret Management Corporation, κερδοσκοπικού σκέλους της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonneville International, επισκεφθείτε www.bonneville.com.

Επικοινωνία: Raj Sharan, 303-370-1430, [email protected]

Schreibe einen Kommentar