Ο Deuce και ο Mo συμμετέχουν στο Sactown Sports για τα Μεσημέρια

1
Ο Deuce και ο Mo συμμετέχουν στο Sactown Sports για τα Μεσημέρια
Δημοσίευση εικόνας

Ο Deuce και ο Mo συμμετέχουν στο Sactown Sports για τα Μεσημέρια

Ο σταθμός Sports/Talk του SACRAMENTO–Bonneville International στο Σακραμέντο, Καλιφόρνια, Sactown Sports 1140AM είναι περήφανος που καλωσορίζει τους Dave “Deuce” Morgan και Morgan Ragan (Deuce and Mo) για τα μεσημέρια (11 π.μ.-2 μ.μ.) από τις 23 Ιανουαρίουrd, 2023. Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Steve Cottingim, SVP/Market Manager. «Ο Deuce και ο Mo είναι ένα ύφασμα των Sacramento Kings», είπε ο Cottingim. «Το να μπορούμε να φέρουμε την επωνυμία τους στο Sactown Sports καθώς επεκτείνουμε τη ζωντανή αθλητική μας κάλυψη από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ. κάθε μέρα είναι πολύ συναρπαστικό».

Μόργκαν Ράγκαν είναι ο παρουσιαστής του Kings Pre and Postgame στο NBC Sports California, ο NBA G-League Color Analyst για τους Stockton Kings και ο Co-Host of the Deuce & Mo podcast. Deuce Mason είναι συνεργάτης του NBC Sports, παρουσιαστής του NBA G-League Play-by-Play για τους Stockton Kings, του Sacramento Kings Radio και Co-Host του podcast Deuce & Mo.

„Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεόμαστε με αυτήν την κοινότητα σε μια διαφορετική πλατφόρμα“, δήλωσε ο Ragan. «Το να μπορούμε να εργαζόμαστε στην αγορά της πόλης μας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Ο Mason σχολίασε επίσης: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σακραμέντο, οπότε η ευκαιρία να κάνω μια παράσταση στη γενέτειρά μου σημαίνει τον κόσμο για μένα».

Έναρξη 23 Ιανουαρίουrd, η σειρά Sactown Sports 1140AM θα ​​είναι:
6a-11a-The Carmichael Dave Show με τον Jason Ross
11a-2p-Deuce και Mo
2p-6p-Cattles και Ramie
Το Sactown Sports είναι διαθέσιμο στις 1140 π.μ., 96.1 HD2, Sactownsports.com ή στη δωρεάν εφαρμογή Sactown Sports.

Επικοινωνία μέσων:
Τσαντ Ρούφερ
Διευθυντής Προγραμματισμού Ομάδας
Bonneville Sacramento
916.923.6833 280 commerce Circle Sacramento, CA 95815

Σχετικά με την Bonneville International Corporation

Η Bonneville International είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία λύσεων μέσων και μάρκετινγκ αφιερωμένη στη δημιουργία, τη σύνδεση, την ενημέρωση και τον εορτασμό των οικογενειών και των κοινοτήτων. Η Bonneville ιδρύθηκε το 1964 και λειτουργεί επί του παρόντος ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, τοπικούς ιστότοπους και άλλα στοιχεία ψηφιακής διανομής σε έξι δυτικές αγορές των ΗΠΑ. Με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι, η Bonneville είναι θυγατρική της Deseret Management Corporation, κερδοσκοπικού σκέλους της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonneville International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bonneville.com.

Schreibe einen Kommentar