Ποιο πρέπει να αγοράσετε; Apple HomePod Mini εναντίον Amazon Echo

0
Ποιο πρέπει να αγοράσετε;  Apple HomePod Mini εναντίον Amazon Echo

Η Apple, επιτέλους, κυκλοφόρησε το πιο πολυαναμενόμενο HomePod Mini με σειρά iPhone 12 σε κατηγορία 10.000 ₹ (﹩99) για να δώσει ανταγωνισμό στους υφιστάμενους ηγέτες της αγοράς Google και Amazon
Λοιπόν, λέγεται ότι το Amazon Alexa είναι πιο ακριβές και ακούει με ακρίβεια την ινδική προφορά και καταλαβαίνει ακόμη και τα Χίντι του τόνου μας. Εκτός από το ότι η Apple κυκλοφόρησε τη νέα της συσκευή, η Amazon δημιούργησε επίσης τη νέα Amazon Echo Fourth Generation.
Σε αυτό το ιστολόγιο, θα συζητήσουμε εάν η Amazon θα εξακολουθεί να είναι ηγέτης της αγοράς ή το Apple HomePod Mini θα έχει μεγάλες δυνατότητες να προσφέρει σκληρό ανταγωνισμό στην Amazon καθώς και στην Google.

Amazon Echo (έκδοση 2020)

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ή ακούσει την Alexa, τότε γνωρίζετε την ακρίβεια αυτής της συσκευής. Αυτή τη φορά, η Amazon έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά βελτιώνοντας πιο φυσιοκρατική ομιλία, χαρακτηριστικά ασφάλειας στο σπίτι και προγνωστικό έξυπνο έλεγχο στο σπίτι που κάνουν αυτή τη συσκευή πολύ πιο ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη συσκευή στην αγορά. Λέγεται επίσης ότι το Amazon Alexa είναι φτιαγμένο σύμφωνα με την ινδική φωνή και εξετάζει τον τόνο και τον τόνο με πολύ καλύτερο τρόπο από οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
Η Amazon Echo 4ης γενιάς, αν και έχει το ίδιο γούφερ 3 ιντσών με την προηγούμενη 3η γενιά Echo, αλλά αυτή τη φορά έχει προσθέσει δεύτερο tweeter 0,8 ιντσών, που σημαίνει ότι θα έχετε την πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου από την άποψη της βάσης και των μεσαίων χαμηλότερης εμβέλειας είναι πιο πλούσια και ισχυρή, καθιστώντας την την καλύτερη συσκευή στο εύρος τιμών των 10.000 ₹.

Apple HomePod Mini

Λόγω του υπερτιμημένου HomePod (νομίζω ότι έχει τον καλύτερο ήχο) η Apple πρέπει να έχει ένα μικρό αδερφάκι του HomePod και αυτό το φθινόπωρο έχει καταλήξει στο νέο HomePod Mini. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι το HomePod Mini κυκλοφόρησε στο εύρος τιμών των 10.000 ₹ (﹩99) για να προσφέρει σκληρή ολοκλήρωση στον ηγέτη του κλάδου Amazon και Google.
Με εξαιρετική ποιότητα ήχου που μπορεί να γεμίσει ένα δωμάτιο κανονικού μεγέθους, ενώ η μουσική έχει πλούσιο ήχο 360 μοιρών και μπορεί να συνδεθεί με πολλά ηχεία HomePod Mini σε όλο το σπίτι και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο πάρτι συνδυάζοντας πολλά HomePod Mini μεταξύ τους.
Για τη μουσική, το Siri συνεργάζεται με τα Apple Music, iHeartRadio, Radio.com και TuneIn και συνδέετε επίσης τη συσκευή με το smartphone σας μέσω Bluetooth για να ακούσετε τη μουσική και το Podcast σας.

Εικόνα: Ιστότοπος της Apple

Ποιο πρέπει να αγοράσετε; HomePod Mini ή Amazon Echo

Εάν είστε μεγάλος χρήστης της Apple, σίγουρα θα προτιμήσετε το SIRI περισσότερο από οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, αλλά η ευφυΐα αυτών των συσκευών δεν τελειώνει εδώ. Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με την Alexa ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή και το ίδιο ισχύει και με το HomePod Mini.
Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική οποιαδήποτε στιγμή. Αν μιλάω για το HomePod Mini, τότε σύμφωνα με τη φωνητική βοήθεια της Ινδίας, το Siri στερείται λίγο από το Alexa καθώς είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα ινδικά στην αναγνώριση φυσικής γλώσσας και είναι πιο ακριβές από το Siri.
Αν και το HomePod είναι ένα από τα καλύτερα έξυπνα ηχεία σε αυτό το εύρος τιμών, καθώς προσωπικά χρησιμοποιώ το 2ης γενιάς Echo, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο με τον οποίο πιάνει με ακρίβεια τις λέξεις μου και κατανοώ ακόμη και τη γλώσσα Χίντι με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έτσι, η ετυμηγορία ισχύει για την Amazon Echo 4ης γενιάς, καθώς έχει πολλά να προσφέρει και να κατανοήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια στους Ινδούς.

Μείνε ασφαλής, JAI HIND??

Ετικέτες: Amazon, Apple, Echo 4th Gen, HomePod Mini

Schreibe einen Kommentar