Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος ιδιωτικός δάσκαλος

2
Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος ιδιωτικός δάσκαλος

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ιδιωτικά φροντιστήρια είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν πολλοί ιδιώτες καθηγητές εκεί έξω, αλλά λίγοι είναι επιτυχημένοι ιδιωτικοί δάσκαλοι. Εάν είστε δάσκαλος ή θέλετε να εργαστείτε ως δάσκαλος μερικής απασχόλησης, το πιθανότερο είναι ότι θα επωφεληθείτε πολύ από το Talentnook. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που έχουν όλοι οι επιτυχείς ιδιωτικοί δάσκαλοι από κοινού. Ευτυχώς, έχουμε ενοποιήσει μερικές από τις πιο σημαντικές πτυχές για την άνοδο στον κλάδο των φροντιστηρίων.

Χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι τέσσερις παράγοντες που έχουν κοινό όλοι οι επιτυχημένοι ιδιωτικοί δάσκαλοι.

Ένα αποτελεσματικό βιογραφικό

Για να μπορέσετε να γίνετε δάσκαλος, πρέπει να έχετε κάποιον να σας προσλάβει. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η διαδικασία πρόσληψης περιλαμβάνει πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία και το σύνολο δεξιοτήτων κάποιου. Αυτό δεν είναι διαφορετικό στον κλάδο των φροντιστηρίων. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι απαραίτητο να έχετε ένα βιογραφικό που να καλύπτεται από την εμπειρία σας σχετικά με τη διδασκαλία. Πολλοί δάσκαλοι αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν απλώς να παρακολουθήσουν μια συνέντευξη και να εγγυηθούν προφορικά για τις ικανότητές τους. Αν και αυτό μπορεί να λειτούργησε στο παρελθόν, σήμερα μια τέτοια συμπεριφορά θα μπορούσε να είναι η κύρια αιτία απόρριψης.

Έχοντας ένα καλά κατασκευασμένο βιογραφικό εδραιώνει την αξιοπιστία σας ως ιδιωτικός δάσκαλος. Οι γονείς θέλουν να προσλάβουν τον καλύτερο δάσκαλο για τα παιδιά τους. Πρέπει να τους δείξετε ότι είστε οι καλύτεροι. Το βιογραφικό σας μπορεί να τους δώσει μια γρήγορη ματιά σε όλες τις δεξιότητές σας. Όταν φτιάχνετε το βιογραφικό σας, θυμηθείτε να εστιάσετε σε εμπειρίες και δεξιότητες που σχετίζονται με τη θέση διδασκαλίας στην οποία κάνετε αίτηση. Μερικές γενικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε:

  • Κρατήστε το σε μια σελίδα!
  • Τοποθετήστε τα σημαντικά κομμάτια κοντά στην κορυφή
  • Χρησιμοποιήστε μια σαφή και επαγγελματική μορφή

Τα βιογραφικά για καθηγητές είναι ελαφρώς διαφορετικά από τα βιογραφικά για άλλους επαγγελματίες. Ακολουθούν μερικές πιο συγκεκριμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε το τέλειο βιογραφικό.

Ένα υπέροχο βήμα πωλήσεων

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να το δεις με αυτόν τον τρόπο, όταν μιλάς με δυνητικούς πελάτες, θα τους δίνεις το βήμα των πωλήσεών σου. Σε αυτούς, προσπαθείτε να πουλήσετε τις υπηρεσίες σας. Ως αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να καθορίσετε τις απαντήσεις σας στις πιο συχνές ερωτήσεις τους. Μερικές από τις οποίες είναι οι εξής:

  • Ποιο είναι το στυλ διδασκαλίας σας;
  • Τι κάνει το διδακτικό σας στυλ τόσο αποτελεσματικό;
  • Πώς διαφέρετε από τους άλλους δασκάλους;
  • Πόσοι μαθητές έχουν διακριθεί υπό την καθοδήγησή σας;

Ενώ το βιογραφικό σας καθιερώνει την αξιοπιστία σας, το βήμα πωλήσεών σας καθιέρωσε την προσωπικότητα, το στυλ διδασκαλίας και την αποτελεσματικότητά σας. Προσπαθήστε να απεικονίσετε τις υπηρεσίες διδασκαλίας σας ως ένα προϊόν που προσπαθείτε να πουλήσετε. Τι το κάνει τόσο υπέροχο; Γιατί να ενδιαφέρονται οι πελάτες σας; Εάν αναπτύξετε απαντήσεις σε αυτούς τους τύπους ερωτήσεων πριν παρακολουθήσετε οποιεσδήποτε συνεντεύξεις με πιθανούς πελάτες, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στην προσγείωση της δουλειάς σας.

Ωστόσο, υπάρχει μια ορισμένη ικανότητα σε αυτό που πρέπει να ακολουθήσει ο δάσκαλος εάν θέλει να έχει καλή σχέση με τους γονείς. Δείτε πώς μπορείτε να πείσετε τους γονείς να σας προσλάβουν.

Ένας καθιερωμένος διαχωρισμός μεταξύ εργασίας και ζωής

Οι επιτυχημένοι ιδιωτικοί δάσκαλοι είναι επίσης χαρούμενα, έξυπνα άτομα. Για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ικανοποιημένο σε αυτόν τον τομέα εργασίας, πρέπει να έχετε μια σαφή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Τα ιδιωτικά φροντιστήρια γενικά δεν υποχωρούν στις καθορισμένες ώρες εργασίας. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την παραδοσιακή δουλειά 9-to-5 (αν και πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο ικανοποιητική!). Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει προτεραιότητα στη ζωή και τις δεσμεύσεις σας στο σπίτι παράλληλα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Τα φροντιστήρια, όσο κι αν είναι πάθος, δεν παύουν να είναι η επιλεγμένη μας καριέρα. Τα ευτυχισμένα άτομα δεν μπορούν και δεν θυσιάζουν τις προσωπικές τους δεσμεύσεις για να επιδιώξουν περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ανάληψη πάρα πολλών πελατών ταυτόχρονα μπορεί επίσης να επηρεάσει την ικανότητα διδασκαλίας σας.

Ερευνήσαμε τους καθηγητές στην πλατφόρμα μας σχετικά με τις μεθόδους τους για να παραμείνουν επιτυχημένοι στην καριέρα τους καθώς και στην ιδιωτική τους ζωή. Διαπιστώνουμε ότι αυτά τα κόλπα κάνουν πραγματικά μια τεράστια θετική διαφορά στη ζωή όλων.

Καθαρή, συνεκτική διαφήμιση

Η αναγνώριση ανάμεσα σε μια θάλασσα δασκάλων είναι μια κουραστική δουλειά. Ενώ το Διαδίκτυο έχει φροντίσει ώστε να έχουμε αρκετό χώρο για να βάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω, υπάρχουν μόνο τόσα πολλά μάτια που μπορούν να σας δουν. Θυμηθείτε, η διδασκαλία είναι πάνω από όλα μια επιχείρηση. Χωρίς αποτελεσματική και συνεπή διαφήμιση, κάθε αναδυόμενη επιχείρηση θα αποτύγχανε να κάνει κύματα στον κλάδο της.

Πολλοί δάσκαλοι κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι το μόνο μέσο διαφήμισης είναι από στόμα σε στόμα. Αυτό δεν είναι αληθινό! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι επιτυχημένης διαφήμισης και δεν είναι καθόλου δύσκολο να εφαρμοστούν.

Το πιο εύκολο, ίσως, είναι να εγγραφείτε σε μια δωρεάν πλατφόρμα διδασκαλίας. Όχι μόνο σας δίνει επιπλέον αξιοπιστία, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι θα βρεθείτε ανάμεσα στις μάζες των ιδιωτικών φροντιστηρίων. Ορισμένες πλατφόρμες, όπως το Talentnook, βοηθούν επίσης αναδυόμενους ιδιωτικούς καθηγητές να βρουν πελάτες και να τους διαφημίσουν ενεργά!

Για περισσότερους τρόπους να διαφημιστείτε ως ιδιωτικός δάσκαλος, κάντε κλικ εδώ.

Συγχαρητήρια για την εκμάθηση των τεσσάρων κοινών παραγόντων που έχουν οι επιτυχημένοι ιδιωτικοί καθηγητές! Πείτε μας πώς λειτουργούν για εσάς κάτω στα σχόλια.

Schreibe einen Kommentar