12 καλύτερα εργαλεία SEO για τη μικρή σας επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

0
12 καλύτερα εργαλεία SEO για τη μικρή σας επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο, αλλά το να το κάνετε με επιτυχία δεν περιλαμβάνει απλώς τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι αυτό το περιεχόμενο προσεγγίζει το ιδανικό κοινό σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας ώστε να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένα μεγάλο έργο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εξαιρετικά διαθέσιμα εργαλεία που βοηθούν στη διευκόλυνση της διαδικασίας για όλους – ακόμη και για αρχάριους. Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε τα καλύτερα εργαλεία SEO για εσάς και την επιχείρησή σας.

Αυτό σημαίνει την εύρεση εργαλείων που:

  • Ταιριάζει με τον τρόπο που εργάζεστε προσωπικά
  • Παρέχετε τις λειτουργίες που χρειάζεστε
  • Προσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, δημιουργήσαμε μια λίστα εργαλείων SEO με μια ποικιλία διαφορετικών επιλογών και λειτουργιών.

γυναίκα που εργάζεται σε φορητό υπολογιστή δίπλα σε έναν σκύλο |  12 καλύτερα εργαλεία SEO για τη μικρή σας επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

Τι είναι τα εργαλεία SEO;

Πριν μπούμε στα συγκεκριμένα εργαλεία που προτείνουμε, ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να συζητήσουμε τις 3 διαφορετικές κατηγορίες διαθέσιμων εργαλείων SEO. Αυτό περιλαμβάνει εργαλεία SEO εντός σελίδας, εργαλεία SEO εκτός σελίδας και τεχνικά εργαλεία SEO. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες απευθύνεται σε διαφορετικό μέρος της διαδικασίας SEO από εντοπισμός ευκαιριών λέξεων-κλειδιών για να παρακολουθείτε τη συνεχή απόδοση SEO του ιστότοπού σας.

Ενώ ορισμένα εργαλεία θα επικεντρωθούν ειδικά σε μία από αυτές τις κατηγορίες, πολλά εργαλεία προσφέρουν τη δυνατότητα χειρισμού όλης της έρευνας και της παρακολούθησης SEO σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Φυσικά, αυτά τα κορυφαία εργαλεία μπορεί μερικές φορές να έχουν υψηλή τιμή.

Εργαλεία SEO στη σελίδα

Τα εργαλεία που υποστηρίζουν το SEO στη σελίδα σας επικεντρώνονται στις πτυχές της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ειδικά στον ιστότοπό σας. Αυτά τα εργαλεία σάς βοηθούν να προσδιορίσετε λέξεις-κλειδιά και φράσεις, να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να βελτιστοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο. Αυτά είναι τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη δημιουργία αναρτήσεων ιστολογίου και αντιγραφής ιστότοπου.

Εργαλεία SEO εκτός σελίδας

Ο όρος „SEO εκτός σελίδας“ αναφέρεται στα βήματα που μπορείτε να κάνετε από τον ιστότοπό σας και βοηθούν στην υποστήριξη της απόδοσης αναζήτησής σας. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα SEO εκτός σελίδας είναι η συσσώρευση backlinks στον ιστότοπό σας. Τα εργαλεία SEO εκτός σελίδας σάς βοηθούν όχι μόνο να παρακολουθείτε πόσα backlinks έχετε κερδίσει αλλά και να αξιολογείτε την ποιότητα των backlinks.

Ένας σύνδεσμος από έναν τομέα υψηλής αρχής που καλύπτει παρόμοια θέματα μπορεί να δείξει στην Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης ότι οι άλλοι θεωρούν το περιεχόμενό σας ως πολύτιμο και αξιόπιστο.

Όσον αφορά τα τοξικά ή κακής ποιότητας backlinks, ο αλγόριθμος αναζήτησης είναι συνήθως καλός στο να αναγνωρίζει ότι δεν έχουμε απαραίτητα τον έλεγχο ενός ιστότοπου χαμηλής ποιότητας που συνδέεται με εμάς. Αλλά πολλά τοξικά ή ανεπιθύμητα backlinks που αθροίζονται μπορεί να βλάψουν την κατάταξη αναζήτησής σας. Η Google συνιστά να σκεφτείτε να απορρίψετε τα backlinks μόνο εάν έχετε έναν σημαντικό αριθμό ή εάν οδήγησαν στον ιστότοπό σας να λάβει μια μη αυτόματη ενέργεια, που σημαίνει ότι έχετε επισημανθεί από έναν ανθρώπινο κριτικό.

Τεχνικά εργαλεία SEO

Η απόδοση του ιστότοπού σας έχει άμεσο αντίκτυπο στην κατάταξη στην αναζήτησή σας. Για αυτόν τον λόγο, τα τεχνικά εργαλεία SEO σάς βοηθούν να προσδιορίσετε πού πρέπει να γίνουν βελτιώσεις και πώς να ενισχύσετε τη συνολική απόδοση του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει εργαλεία που αξιολογούν την ταχύτητα του ιστότοπού σας, την ανταπόκριση για κινητά, την ανιχνευσιμότητα και τη συνολική δομή του ιστότοπού σας.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία SEO;

Αν και είναι δυνατή η κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς τη χρήση εργαλείων SEO, δεν το συνιστούμε. Αυτό θα ήταν σαν να προσπαθείτε να περπατήσετε μέσα σε ένα δάσος χωρίς εργαλεία πλοήγησης – σίγουρα θα μπορούσατε να βρείτε το δρόμο προς την άλλη πλευρά. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να περπατάτε σε κύκλους για μέρες τελείως χαμένες χωρίς τρόπο να αναγνωρίσετε εάν οδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία SEO υψηλής ποιότητας. Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων κατοικίδιων ζώων θα δουν εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών ή δωρεάν έλεγχος κατάταξης ιστότοπου.

Αν και αυτά τα δωρεάν εργαλεία μπορεί να μην θεωρούνται πάντα τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία SEO ή οι πιο ισχυρές επιλογές για μεγάλες επιχειρηματικές ανάγκες, εξακολουθούν να είναι απίστευτα πολύτιμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Στην πραγματικότητα, για πολλές μικρές επιχειρήσεις, τα μεγαλύτερα premium εργαλεία περιλαμβάνουν πολύ περισσότερη λειτουργικότητα από ό,τι θα χρησιμοποιήσετε στις προσπάθειές σας στο SEO. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τις πρόσθετες λειτουργίες, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για αυτές.

Για το λόγο αυτό, η λίστα μας με τα εργαλεία SEO περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϋπολογισμών. Υπάρχει κάτι σε αυτή τη λίστα για όλους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας στο SEO.

Τα καλύτερα εργαλεία SEO για τη μικρή σας επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

SEMrush

Ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή εργαλεία SEO, Το SEMrush προσφέρει μια τεράστια εργαλειοθήκη όλα εύκολα προσβάσιμα σε ένα μόνο ταμπλό. Αυτό περιλαμβάνει εργαλεία για την ανάλυση backlinks, έρευνα λέξεων-κλειδιών, παρακολούθηση θέσης, ανταγωνιστική έρευνα, δημιουργία περιεχομένου και πολλά άλλα. Ένας δωρεάν λογαριασμός θα σας δώσει 10 μονάδες ανά ημέρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε έναν περιορισμένο αριθμό εργαλείων, συμπεριλαμβανομένου του μαγικού εργαλείου λέξεων-κλειδιών, της οργανικής έρευνας, του κενού backlink και του κενού λέξεων-κλειδιών. Ο λογαριασμός επιπέδου Pro ξεκινά από 99,95 $/μήνα σε ετήσιο πρόγραμμα.

UberSuggest

Αυτό είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε εδώ στο BlogPaws τακτικά όταν κάνουμε την έρευνα λέξεων-κλειδιών. ο Ubersuggest εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών διατίθενται δωρεάν, αλλά μόνο για περιορισμένο αριθμό αποτελεσμάτων. Για να δείτε την πλήρη αναφορά, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό επί πληρωμή που ξεκινά από 12 $/μήνα. Εκτός από τις βασικές αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών, προσφέρει επίσης αναφορές απόδοσης αναζήτησης, παρακολούθηση backlink και ανάλυση ανταγωνιστών.

Ahrefs

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο αναλυτή SEO, το Ahrefs μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Η σουίτα εργαλείων τους θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την απόδοση SEO, να ερευνήσετε τον ανταγωνισμό, να βρείτε ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών, να εντοπίσετε προβλήματα ιστοτόπων που σχετίζονται με το SEO, να παρακολουθείτε backlinks και πολλά άλλα. Ενώ το πλήρες εργαλείο ξεκινά από 99 $/μήνα, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν Εργαλεία για Webmasters Ahrefs λογαριασμό για πρόσβαση στη βασική εξερεύνηση ιστοτόπων και έλεγχο τοποθεσίας. Αλλα δωρεάν εργαλεία SEO από την Ahrefs περιλαμβάνουν έλεγχο επιστροφής συνδέσμων, έλεγχο αρχής ιστότοπου και έλεγχο δυσκολίας λέξεων-κλειδιών.

Αναζήτηση κλειδιού

Το εργαλείο που χρησιμοποιώ πιο συχνά στην έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι το KeySearch. Αυτό είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό εργαλείο που ξεκινά από 17 $/μήνα για 200 πιστώσεις. Αλλά μπορείτε να μειώσετε αυτήν την τιμή ακόμη περισσότερο με ένα Έκπτωση 20% για τη διάρκεια της συνδρομής σας. Εκτός από τη λεπτομερή ανάλυση λέξεων-κλειδιών, προσφέρει επίσης ανάλυση ανταγωνισμού, έρευνα στο YouTube, παρακολούθηση κατάταξης και έναν βοηθό περιεχομένου για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO.

Moz

Όταν οι περισσότεροι bloggers ή δημιουργοί περιεχομένου ακούνε αναφορά για το Moz, σκέφτονται αμέσως το δωρεάν εργαλείο ανάλυσης τομέα τους. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εργαλείο που παρέχουν. Οι δωρεάν προσφορές εργαλείων τους περιλαμβάνει έναν εξερευνητή συνδέσμων, ανταγωνιστική έρευνα και μια γραμμή εργαλείων Chrome. Το MozBar σάς παρέχει ένα στιγμιότυπο των μετρήσεων ενός ιστότοπου αμέσως καθώς περιηγείστε στο διαδίκτυο. Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, προσφέρουν επίσης προγράμματα επί πληρωμή με πρόσθετα εργαλεία και υποστήριξη 24/7, ξεκινώντας από 79 $/μήνα.

Βάτραχος που ουρλιάζει

ο Λογισμικό SEO Spider από την Screaming Frog σας βοηθά να προσδιορίσετε επιτόπου ευκαιρίες για να βελτιώσετε το SEO σας αναλύοντας εσωτερικούς/εξωτερικούς συνδέσμους, ανακατευθύνσεις, μεταδεδομένα και άλλες λεπτομέρειες ιστότοπου. Μπορείτε να ανιχνεύσετε έως και 500 URL χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό ή να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό επί πληρωμή για απεριόριστη ανίχνευση και πιο λεπτομερή δεδομένα για 209 $/έτος. Προσφέρουν μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους στον ιστότοπο, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πληροφορίες που παρέχει το εργαλείο.

Λέξεις-κλειδιά Παντού

Εάν θεωρείτε ότι η ιδέα της ερμηνείας των αναφορών λέξεων-κλειδιών είναι δύσκολη, Λέξεις-κλειδιά Παντού σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με διάφορα ερωτήματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας μια επέκταση chrome ακριβώς στο παράθυρο αναζήτησής σας. Αυτό περιλαμβάνει τη δυσκολία λέξης-κλειδιού, τα δεδομένα τάσεων και τις σχετικές λέξεις-κλειδιά (συμπεριλαμβανομένων των λέξεων-κλειδιών μακριάς ουράς). Παρέχει επίσης μετρήσεις που σχετίζονται με το SEO για το YouTube, εάν επικεντρώνεστε στη συμπερίληψη περιεχομένου βίντεο στις προσπάθειες μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, μπορείτε να αγοράσετε πιστώσεις που ξεκινούν από 10 $ για 100.000 μονάδες.

KWFinder

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών χωρίς όλες τις επιπλέον δυνατότητες των μεγαλύτερων επαγγελματικών εργαλείων, KWFinder μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Με κόστος 29 $/μήνα, αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και στους bloggers να αναζητούν λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς χαμηλού ανταγωνισμού. Διαθέτουν επίσης ένα εργαλείο τοπικών λέξεων-κλειδιών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις να στοχεύουν ένα κοινό σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

SpyFu

Ένα άλλο πολύτιμο εργαλείο που συχνά παραβλέπεται είναι SpyFu. Εκτός από την ανάλυση λέξεων-κλειδιών, προσφέρουν επίσης ένα εργαλείο ελέγχου SEO ανταγωνιστών που θα σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για οποιονδήποτε ιστότοπο αναζητάτε, συμπεριλαμβανομένης της επισκεψιμότητάς του, πόσων οργανικών λέξεων-κλειδιών κατατάσσουν αυτήν τη στιγμή και ανάλυση τυχόν καμπανιών του Google Ads. τρέχουν με τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύουν. Για αναβάθμιση στην έκδοση premium με περισσότερα δεδομένα, η τιμολόγηση ξεκινά από 39 $/μήνα.

γυναίκα που εργάζεται σε φορητό υπολογιστή δίπλα σε μια καρφίτσα σκύλου |  12 καλύτερα εργαλεία SEO για τη μικρή σας επιχείρηση κατοικίδιων ζώων

Woorank

Σε αντίθεση με πολλά από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας, WooRank επικεντρώνεται περισσότερο στις τεχνικές πτυχές των προσπαθειών SEO σας. Όταν εισάγετε τον ιστότοπό σας στο εργαλείο, θα ολοκληρώσει μια ανάλυση του ιστότοπου και θα επιστρέψει μια βαθμολογία με βάση μια λίστα παραγόντων SEO. Ο δωρεάν λογαριασμός θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με μερικά από τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για έναν πληρωμένο λογαριασμό για την πλήρη αναφορά που ξεκινά από 79,99 $/μήνα. Εκτός από τη βαθμολογία, η πλήρης αναφορά κοινοποιεί τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε τη βαθμολογία SEO σας.

SEOQuake

Αυτή είναι μια δωρεάν επέκταση Chrome και εργαλείο ελέγχου SEO που σας επιτρέπει να αναλύετε εύκολα το SEO του ιστότοπού σας. SEOQuake σας επιτρέπει να συγκρίνετε τομείς, να ελέγχετε εσωτερικούς και εξωτερικούς συνδέσμους και να κάνετε ανάλυση λέξεων-κλειδιών. Η γραμμή σύνοψης SEO μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανάλογα με το αν τη χρησιμοποιείτε ενεργά. Ή, αν προτιμάτε, υπάρχει επίσης ένας ξεχωριστός πίνακας ελέγχου SEO όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητάτε.

Google

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι το Google είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μηχανή αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, προσφέρουν πολλά διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη των προσπαθειών σας SEO, όπως:

  • Google PageSpeed ​​Insights για αξιολόγηση ταχύτητας ιστότοπου
  • Google Search Console
  • Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google Ads
  • Google Trends για αναγνώριση λέξεων-κλειδιών
  • Στατιστικά ιστότοπου για Google Analytics

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε α Αναζήτηση Google για να κάνετε ένα σημαντικό μέρος της έρευνας SEO. Η απλή αναζήτηση των πιθανών λέξεων-κλειδιών ή φράσεων μπορεί να σας προσφέρει μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών και πληροφοριών! Φυσικά, όλα αυτά τα εργαλεία διατίθενται δωρεάν από την Google, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για όσους έχουν προϋπολογισμό.

Ποιες επιλογές αποτελούν τη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία SEO; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας στα σχόλια!

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Britt Kasczak είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και δημιουργός περιεχομένου με εμπειρία στο ψηφιακό μάρκετινγκ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από τη Διευθύντρια Περιεχομένου & SEO στο BlogPaws, έχει επίσης τα δικά της προσωπικά ιστολόγια Shed Happens, The Kas Pack και Lucifer the Rescue Pup. Όταν δεν εργάζεται, μπορεί να βρεθεί εθελοντής στον χώρο διάσωσης, να κάνει κάμπινγκ, πεζοπορία, κανό ή να περνά χρόνο με τα 3 σκυλιά και τις 2 γάτες της.

Schreibe einen Kommentar