2023 Ανακοινώθηκε το Pathfinder – Safari Club International Foundation

2
2023 Ανακοινώθηκε το Pathfinder – Safari Club International Foundation

2023 Ανακοινώθηκε το Pathfinder

Dustin Berg, νικητής του βραβείου Pathfinder 2023

Ευρίσκων τον δρόμο: Ένα άτομο που έρχεται αντιμέτωπο με προκλήσεις στη ζωή του/της που τον/την αναγκάζουν να βρει νέους τρόπους να ζει και να ασχολείται με υπαίθριες εκδηλώσεις και έργα.

Κάθε χρόνο το Ίδρυμα SCI και η Υποεπιτροπή Pathfinder τιμούν έναν ειδικό παραλήπτη που αντιμετώπισε προκλήσεις στη ζωή, αναγκάζοντάς τον να προσαρμοστεί και να βρει νέους τρόπους για να παραμείνει αφοσιωμένος σε υπαίθριες εκδηλώσεις και έργα. Φέτος, η Υποεπιτροπή Pathfinder SCIF αναγνώρισε περήφανα τον Dustin Berg στο Beretta Gala του 2023, στο Συνέδριο SCI του 2023, στο Nashville, TN.

Το 2003, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, ο Ντάστιν χτυπήθηκε από ένα φορτηγό, σπάζοντας την πλάτη, τον καρπό, τα οκτώ πλευρά και την ωμοπλάτη του. Τρυπήθηκαν και οι δύο πνεύμονες. Εξαιτίας του ατυχήματος ο Ντάστιν είναι παραπληγικός T-7. Μέσω της επιμονής και της φυσικοθεραπείας, ο Ντάστιν κατάφερε τελικά να επιστρέψει στην ύπαιθρο και να κυνηγήσει. Έκανε τις απαραίτητες κυνηγετικές τροποποιήσεις που τον οδήγησαν να έχει πολλαπλά επιτυχημένα κυνήγια μέχρι σήμερα. Είναι επίσης ο ιδρυτής και ο εκτελεστικός διευθυντής της GO Limited, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που παρέχει ευκαιρίες προσαρμοστικού κυνηγιού, ψαρέματος και θεραπευτικής αναψυχής σε άτομα με αναπηρία. Η ικανότητα του Dustin να επιμένει τον έχει κάνει πραγματικά άξιο του βραβείου Pathfinder!

Το 2023 Pathfinder Hunt δωρήθηκε περήφανα από τον Venator Cardrona και λόγω της γενναιόδωρης δωρεάς του ο Dustin θα μπορέσει να κυνηγήσει ένα New Zealand Red Stag 500-550 SCI. Η Υποεπιτροπή του SCIF Pathfinder ευχαριστεί τον Venator Cardrona για τη δωρεά του και αυτό το κυνήγι μια φορά στη ζωή!

Schreibe einen Kommentar