2023 Γκαλά Beretta & SCI Foundation Conservation Leadership Award

0
2023 Γκαλά Beretta & SCI Foundation Conservation Leadership Award

2023 Γκαλά Beretta & SCI Foundation Conservation Leadership Award

Το Beretta Gala του Ιδρύματος SCI είναι η υπογραφική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων κάθε χρόνο. Η απαίτηση κάθε αντικειμένου να είναι δωρεά 100% στην SCIF το καθιστά τη μεγαλύτερη βραδιά συγκέντρωσης κεφαλαίων στον κλάδο του κυνηγιού. Εξίσου σημαντικό, είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε για να σπάσουμε το ψωμί και να οικοδομήσουμε σχέσεις μαζί σας που κάνετε αυτή τη σημαντική αποστολή δυνατή για το μέλλον της άγριας ζωής. Τα 8 μαςου Το ετήσιο γκαλά ήταν για άλλη μια φορά ένα για τα βιβλία της ιστορίας χάρη στη ρεκόρ προσέλευσης και συμμετοχής από τον καθένα από εσάς που έκανε σχέδια νωρίς. Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτή τη βραδιά όπως ήταν!

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της νικήτριας του φετινού Conservation Leadership Award, που ήταν η Mary Cabela. Ιδιαίτερα κατάλληλη για το θέμα του φετινού συνεδρίου, «Women Go Hunting», η Mary Cabela είναι η επιτομή ενός κυνηγού-συντηρητή και ενός πραγματικού ηγέτη στον κόσμο του κυνηγιού και της διατήρησης. Μια κριτική επιτροπή 40+ ηγετών στην κυνηγετική κοινότητα εξετάζει κάθε αίτηση, συζητά και ψηφίζει, για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει προκατάληψη στην επιλογή αυτού του πολυπόθητου βραβείου. Οι νικητές δεν απαιτείται μόνο να έχουν εκτενή εμπειρία κυνηγιού αλλά και γενναιόδωρη συνεισφορά στις προσπάθειες Διατήρησης, Εκπαίδευσης και Ανθρωπιστικής Υπηρεσίας τόσο σε οικονομικούς πόρους όσο και σε χρόνο. Σε όλη της τη ζωή η Μαίρη υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής πολλών οργανώσεων διατήρησης. Η πιο πρόσφατη εστίασή της ήταν η μετατροπή του Cabela Family Foundation σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα διατήρησης στον κόσμο.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα συνεχίζεις να κάνεις για την άγρια ​​ζωή, Μαίρη. Και όλοι οι υποψήφιοι από φέτος. Είναι πάντα ενθαρρυντικό να συναντιόμαστε και να μαθαίνουμε από τον καθένα από εσάς που αφιερώνει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής του σε πρωτοποριακές προσπάθειες διατήρησης-εκπαίδευσης-ανθρωπιστικών αγώνων με τους δικούς σας εντυπωσιακούς τρόπους και είναι τιμή μας να μοιραζόμαστε τις ιστορίες σας.

Η Mary Cabela με τον γιο της Dan Cabela στα δεξιά. Ο Rich και η Cathy Cabela στα αριστερά

«Δεν μπορώ να διαχωρίσω τη διατήρηση από τον Θεό και την οικογένεια. Οι σχέσεις μου μαζί Του, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και με την άγρια ​​ζωή καλλιεργούνται στην ύπαιθρο. Η διατήρηση αυτού είναι απαραίτητη».

Mary Cabela – Νικητής του βραβείου Beretta & SCIF Conservation Leadership 2023

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους οι κυνηγοί επιλέγουν να δωρίσουν στο Ίδρυμα SCI. Η Επιτροπή Beretta Gala εργάζεται σκληρά για να προμηθεύεται δωρεές που γίνονται συνεχώς για μια συναρπαστική δημοπρασία συγκέντρωσης κεφαλαίων κάθε χρόνο. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία φέτος ήταν το Pathfinder Hunt που δώρισε γενναιόδωρα η Venator Cardrona Safaris. Ο νικητής θα έχει 2 επιλογές:

  • Πακέτο all inclusive για έναν κυνηγό και έναν μη κυνηγό, που περιλαμβάνει Red Stag έως 650″ SCI, Gold Medal Fallow Deer, Tahr, Chamois, Ram, Goat και ένα επιπλέον Red Stag 500-550″ SCI για τον νικητή του βραβείου Pathfinder .
  • Πακέτο all-inclusive για 3 κυνηγούς και 3 μη κυνηγούς, συμπεριλαμβανομένων 3 Red Stag 500-550″ SCI και ένα επιπλέον Red Stag 500-550″ SCI για τον νικητή του βραβείου Pathfinder.

Συγχαρητήρια στον νικητή του βραβείου Pathfinder 2023, Dustin Berg. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εμπνευσμένο παράδειγμά του εδώ: https://safariclubfoundation.org/2023-pathfinder-announced/

Εάν είστε τακτικός παρευρισκόμενος στην Beretta, παρατηρήσατε την εκ νέου επίσκεψη ενός πολύ μοναδικού αντικειμένου δημοπρασίας φέτος. Υπάρχει μια νέα ευκαιρία που θα ονομάζει για πάντα τους πιο αφοσιωμένους υποστηρικτές της αποστολής του SCIF, τους Conservation Champions Trophy. Αυτό το γλυπτό Lion of Judah του Stephan LeBlanc έχει δημιουργηθεί για όσους «ήταν εκεί και το έκαναν» αλλά εξακολουθούν να θέλουν να υποστηρίξουν το Ίδρυμα στη ζωντανή δημοπρασία Beretta και SCIF Conservation Leadership Award Gala. Ο υψηλός πλειοδότης στο γκαλά κάθε έτους θα έχει το όνομά του χαραγμένο στη βάση αυτού του απίστευτου γλυπτού και στη συνέχεια θα κρατήσει το γλυπτό στο σπίτι του μέχρι την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς, όταν θα δημοπρατηθεί για άλλη μια φορά στον πλειοδότη!

Εδώ είναι ένας τρόπος για να σας αναγνωρίζουν όλα όσα κάνετε για τη Διατήρηση χωρίς συνδεδεμένες συμβολοσειρές. Συμβάλλετε επειδή πιστεύετε στην αποστολή του Ιδρύματος SCI.

Κατά τη διάρκεια του γκαλά του 2022, ο Brian και η Denise Welker ήταν οι πρώτοι δωρητές που τιμήθηκαν ως οι πρώτοι μας Πρωταθλητές Διατήρησης. Η νικητήρια προσφορά τους των 130.000 $ δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι στο να εμπιστεύονται το SCI Foundation για να κάνουν τη δωρεά τους να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προώθηση του κυνηγιού και της διατήρησης της άγριας ζωής για τα είδη που το χρειάζονται περισσότερο. Σε μια παρόμοια εμφάνιση φέτος, ο Buck και η Ann Woodruff κέρδισαν το δικαίωμα και έχουν κάνει γενναιόδωρα το ίδιο. Και τα δύο ζευγάρια ήταν πραγματικά εκεί και το έκαναν αυτό, και τους ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή τους ως πραγματικούς φιλάνθρωπους και Πρωταθλητές Διατήρησης.

Καθώς παραμένουμε απασχολημένοι με προγράμματα διατήρησης-εκπαίδευσης-ανθρωπιστικής βοήθειας επί 12 μήνες όλο το χρόνο, υπάρχουν μόνο λίγες σπάνιες στιγμές που συναντάμε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας που κάνουν αυτό το έργο δυνατό. Ευχαριστούμε όλους όσους έκαναν αυτή τη χρονιά ρεκόρ προσέλευσης, συγχαρητήρια και ευχαριστώ στη Mary Cabela για όλα όσα κάνετε και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους ξανά στο Νάσβιλ του χρόνου.

Schreibe einen Kommentar