2023 Pathfinder Hunt Ανακοίνωση – Safari Club International Foundation

0
2023 Pathfinder Hunt Ανακοίνωση – Safari Club International Foundation

Ανακοίνωση Pathfinder Hunt 2023 – Dustin Berg

Το „Club“ είναι σημαντικό μέρος του ονόματός μας, Safari Club International Foundation. Είναι οι άνθρωποι της SCIF που επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί το πολύτιμο έργο συντήρησης. Για πολλούς από εμάς, οι απίστευτοι άνθρωποι που συναντάμε στα τοπικά μας κεφάλαια, στο εθνικό συνέδριο του SCI και στα καθοδηγούμενα κυνήγια είναι αυτό που κάνει το κυνήγι τόσο δυνατό δια βίου πάθος. Η κοινοτική πτυχή του Safari Club είναι αυτό που δίνει στις προσπάθειές μας για υπαίθρια εκπαίδευση τα πόδια που έχει. Έχουμε ένα ολόκληρο Ανθρωπιστικό Τμήμα λόγω του πόσο αλληλένδετα είναι η άγρια ​​ζωή, η διατήρηση και το κυνήγι με την ανθρώπινη εμπειρία. Η SCIF στέκεται ισχυρή για να διασφαλίσει το μέλλον της άγριας ζωής, αλλά αυτό περιλαμβάνει πάντα προσοχή στους ανθρώπους στην πορεία.

Τα περισσότερα μέλη μας συμφωνούν. ήρθαν για το κυνήγι, έμειναν για τους ανθρώπους.

Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων στο Safari Club που ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων. Τους λέμε Pathfinder. Αυτοί οι εμπνευσμένοι άντρες και γυναίκες προχωρούσαν σε ένα δυνατό μονοπάτι στη ζωή, αντιμέτωποι με ασύλληπτες συνθήκες που έκλεισαν τις πόρτες προς τις οποίες εργάζονταν, αναγκάστηκαν να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι. Είναι κατανοητό ότι δεν είναι όλοι σε θέση να αναρρώσουν ψυχικά από τραυματισμούς που εξουθενώνουν τη ζωή. Πιστεύουμε ότι αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να βοηθήσουμε στην προώθηση εκείνων που βρίσκουν με επιτυχία έναν νέο δρόμο στη ζωή, τόσο για να τους τιμήσουν όσο και για να μοιραστούν τις ιστορίες τους ως παράδειγμα για άλλους.

Λαμβάνουμε αιτήσεις κάθε χρόνο από τοπικά κεφάλαια SCI και από άτομα με εμπνευσμένες ιστορίες από δεκάδες και δεκάδες ανθρώπους που ταιριάζουν σε αυτήν την περιγραφή! Το Συμβούλιο του Pathfinder τα εξετάζει όλα διεξοδικά με τον δύσκολο στόχο να επιλέξει έναν υποψήφιο πάνω από όλους τους άλλους για να τιμήσει και να προωθηθεί ως ο ετήσιος νικητής του βραβείου Pathfinder. Αυτό το βραβείο περιλαμβάνει τιμή στην εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων υπογραφών, το διάσημο Beretta Gala, εκτός από την προώθηση αυτής της ιστορίας των Pathfinder μέσω της πλατφόρμας μας, και το πιο διασκεδαστικό από όλα, ένα κυνήγι που συντονίζουμε για να συνεχιστεί ο νικητής του Pathfinder Award!

Το 2003, ο Ντάστιν Μπεργκ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη γενέτειρά του, Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό, όταν ένα φορτηγό τράβηξε μπροστά του προκαλώντας ένα καταστροφικό ατύχημα που θα άλλαζε δραματικά τη ζωή όπως την ήξερε. Ο Ντάστιν υπέστη τραύματα μεταξύ των οποίων δύο τρυπημένοι πνεύμονες, οκτώ σπασμένα πλευρά, μια σπασμένη ωμοπλάτη, σπασμένο κολάρο, σπασμένος καρπός και τραυματισμός του νωτιαίου μυελού.

Η κάκωση του νωτιαίου μυελού του Ντάστιν προκάλεσε παραπληγία και την ανάγκη αναπηρικής καρέκλας για κινητικότητα. Μετά από δύο χρόνια έντονης φυσικοθεραπείας, ο Dustin επέστρεψε στο σχολείο και επέστρεψε στη δουλειά. Έχασε πολύ τις αγαπημένες του υπαίθριες περιπέτειες.

Ο Ντάστιν συνάντησε πολλούς άλλους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων κατά τη διάρκεια της δύσκολης εμπειρίας του με τραυματισμό του νωτιαίου μυελού και λαχταρούσαν επίσης για υπαίθρια περιπέτεια στη ζωή τους. Το 2005, ο Dustin ίδρυσε την Global Opportunities Unlimited ως οργανισμό 501(c)3 με αποστολή να δημιουργήσει και να επεκτείνει τις υπαίθριες ευκαιρίες για άτομα που ζουν με αναπηρίες.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Ντάστιν μπόρεσε να ανακτήσει την ικανότητα να επιδιώκει για άλλη μια φορά την υπαίθρια περιπέτεια, αλλά βρήκε επίσης μεγάλη αυτοεκτίμηση βοηθώντας τους άλλους να απολαμβάνουν την ύπαιθρο.

Χάρη σε μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά 100% από τον Venator Cardrona Safaris, ο Dustin θα ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής στη Νέα Ζηλανδία! Το 5ήμερο κυνήγι του θα είναι στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας με τον παγκοσμίου φήμης outfitter Duncan Fraser. Ο Dustin θα κυνηγήσει ένα Red Stag στην κατηγορία 500-550 ιντσών.

Δεν είναι μόνο αυτό που δώρισε ο Venator Cardrona Safaris! Θα δημοπρατήσουμε αυτό το πακέτο στη ζωντανή δημοπρασία Beretta and SCI Foundation’s Leadership Award Gala την Τρίτη 21 Φεβρουαρίουαγκαι ο γενναιόδωρος και τυχερός δότης που θα κερδίσει αυτό το είδος θα έχει την επιλογή του ανάμεσα σε 2 πακέτα:

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Πακέτο all inclusive για έναν κυνηγό και μη κυνηγό, Red Stag έως 650 SCI, χρυσό μετάλλιο αγρανάπαυση, Tahr, Chamois, Ram, Goat και ένα επιπλέον Red Stag 500-550 SCI για τον κυνηγό Pathfinder.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Πακέτο all inclusive για τρεις κυνηγούς και τρεις μη κυνηγούς, τρία Red Stags 500-550 SCI και ένα επιπλέον Red Stag 500-550 SCI για τον κυνηγό Pathfinder.

Εκτός από τη συνάντηση και το κυνήγι με τον νικητή του βραβείου Pathfinder, Dustin Berg! Ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο δωρεά κυνήγι, ένας πολύ άξιος και εμπνευσμένος λάτρης της υπαίθριας δραστηριότητας στο Dustin και ένας πολύ γενναιόδωρος δωρητής και νικητής πλειοδότης που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αυτά τα 3 μαζί έχουν κάνει αυτό το απίστευτο κυνήγι δυνατό και ανυπομονούμε να αναφέρουμε ξανά μετά την εμπειρία!

Schreibe einen Kommentar