8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ WP

0
8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ WP

Το WordPress είναι μακράν το πιο προτιμώμενο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, πολύ πιο μπροστά από τους πλησιέστερους αντιπάλους του Joomla και Drupal. Το εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Από μικρές επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρείες, το WordPress έχει γίνει το CMS της επιλογής. Οι άνθρωποι που εκτελούσαν έναν στατικό ιστότοπο μέχρι τώρα αλλάζουν γρήγορα στο WordPress. Και όχι μόνο οι στατικοί ιστότοποι, αλλά ακόμη και αυτοί που έχουν δημιουργηθεί σε άλλα CMS μεταναστεύουν επίσης σε αυτόν. Η μετατροπή HTML σε WordPress έχει γίνει σχεδόν κανόνας αυτές τις μέρες.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τη μετατροπή. Είναι εύκολο στη χρήση, είναι ευέλικτο και προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα που δεν συγκρίνονται με οποιοδήποτε άλλο CMS. Και η μετάβαση στο WordPress δεν σημαίνει ότι ξεκινά από την αρχή. μπορείτε να μεταφέρετε όλο το περιεχόμενο και τις σημαντικές δυνατότητες του τρέχοντος ιστότοπού σας στον νέο σας ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε τίποτα. Αυτό το άρθρο επισημαίνει ορισμένους σημαντικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να πάτε για τη μετεγκατάσταση.

Εύχρηστος

Το καλύτερο μέρος για το WordPress είναι ότι είναι πολύ απλό στη χρήση του. Χωρίς καμία απαίτηση κωδικοποίησης, οποιοσδήποτε μπορεί να τρέξει και να διαχειριστεί τον ιστότοπό του χωρίς καμία δυσκολία. Η δημοσίευση νέου περιεχομένου ή η πραγματοποίηση αλλαγών στον ιστότοπο είναι πολύ απλή. Σε αντίθεση με την HTML, δεν χρειάζεται να είστε τεχνικό πρόσωπο για να πραγματοποιήσετε αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Απλό στο σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου HTML απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο τεχνικών γνώσεων και εξειδίκευσης, κάτι που δεν συμβαίνει με το WordPress. Η πραγματοποίηση αλλαγών στον ιστότοπό σας δεν απαιτεί τεχνική υποστήριξη. Εάν θέλετε να επανασχεδιάσετε ή να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να το κάνετε με απόλυτη ευκολία και ελευθερία, χωρίς να χρειάζεται να ζητήσετε εξωτερική υποστήριξη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε έναν προγραμματιστή ιστότοπου για να κάνετε τέτοιες αλλαγές. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας και δεν χρειάζεται να εξαρτάστε από κανέναν άλλον. Οταν εσύ μετατροπή ιστότοπου σε WordPressκερδίζεις κυριολεκτικά την ηρεμία.

Συμβατότητα SEO

Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου θέλει τις ιστοσελίδες του να εντοπίζονται από τις μηχανές αναζήτησης. Και για αυτό, η σωστή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας. Το SEO είναι κρίσιμο για την επιτυχία ενός ιστότοπου και οι ιδιοκτήτες επενδύουν πολλά χρήματα σε αυτόν. Μπορεί να έχετε ποιοτικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, αλλά αν οι μηχανές αναζήτησης δεν σας προσέξουν, όλα δεν έχουν αξία. Το WordPress έχει πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες SEO και άλλα εργαλεία SEO που κάνουν τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας πολύ πιο απλή.

Φιλικότητα προς το κινητό

Καθώς οι περισσότερες αναζητήσεις στον ιστό γίνονται σε κινητές συσκευές, είναι επιτακτική ανάγκη ο ιστότοπός σας να είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι χρήστες μετακινούνται σε άλλους ιστότοπους εάν ένας ιστότοπος δεν φορτωθεί σωστά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν δεν εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές, είναι πιθανό να χάσετε πολλούς πιθανούς επισκέπτες. Το WordPress διαθέτει διεπαφή φιλική προς κινητά και άλλες ενσωματωμένες λειτουργίες που σας βοηθούν να κάνετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς τα κινητά.

Πολυγλωσσία

Ένας σημαντικός λόγος για τη μετατροπή HTML σε WordPress είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστότοπους σε πολλές γλώσσες. Το Multisite του σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο ιστότοπων που εξυπηρετεί τοπικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι επισκέπτες δεν μπορούν να κατανοήσουν το περιεχόμενό σας. Είναι πολύ χρήσιμο σε παγκόσμιες καμπάνιες μάρκετινγκ, καθώς δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους σε διαφορετικές γλώσσες.

Εύκολη προσθήκη νέων λειτουργιών

Η βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας είναι πολύ εύκολη. Η διαθεσιμότητα πολλών προσθηκών σάς επιτρέπει να προσθέτετε νέες λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Η βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, ανάλογα με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς, σας βοηθά να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε ένα νέο επίπεδο. Η προσαρμογή του ιστότοπού σας σύμφωνα με το γούστο και τις απαιτήσεις σας είναι πολύ εύκολη. Αυτά τα οφέλη δεν υπάρχουν σε έναν ιστότοπο HTML.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι μια πολύ κρίσιμη πτυχή της διαδικτυακής επιχειρηματικής δραστηριότητας και για άτομα και οργανισμούς που έχουν διαδικτυακή παρουσία. Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων και οι επισκέπτες θέλουν τα προσωπικά τους στοιχεία να είναι ασφαλή και ασφαλή. Αν και υπάρχουν πολλές εταιρείες που παρέχουν ασφάλεια ιστού, το WordPress έχει τη δική του εσωτερική υποδομή ασφαλείας που είναι δύσκολο να παραβιαστεί. Υπάρχουν παντού χάκερ που είναι πάντα σε επιφυλακή για να κλέψουν κρίσιμα δεδομένα και εάν ο ιστότοπός σας δεν προστατεύεται πλήρως, θα είστε ευάλωτοι σε τέτοιες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Το WordPress κυκλοφορεί με τακτικές αναβαθμίσεις για να παραμένει μπροστά από τους χάκερ, ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλειά του.

Επεκτασιμότητα και Ευελιξία

Οι ιστότοποι WordPress είναι πολύ ευέλικτοι, ικανοί να εκτελούν πολλαπλές λειτουργίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολυάριθμα πρόσθετά του για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Επίσης, είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας χωρίς καμία δυσκολία. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, θα θέλατε να αυξήσετε το μέγεθος του ιστότοπού σας προσθέτοντας νέες σελίδες για να καλύψετε τις νέες απαιτήσεις σας και το WordPress σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συμπερασματικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για Μετατροπή HTML σε WordPress επειδή τα οφέλη που προσφέρει το WordPress είναι πολύ περισσότερα από αυτά του HTML.

Schreibe einen Kommentar