98.5 Το KYGO’s „Thanksgiving on the Mayflower“ Benefiting the Food Bank of the Rockies

0
98.5 Το KYGO’s „Thanksgiving on the Mayflower“ Benefiting the Food Bank of the Rockies
Δημοσίευση εικόνας

98.5 Το KYGO’s „Thanksgiving on the Mayflower“ Benefiting the Food Bank of the Rockies

DENVER – 98.5 KYGO, το Νο 1 του Ντένβερ For New Country, οι Buehler Moving Companies και η Walmart φιλοξενούν το „Thanksgiving on the Mayflower“ προς όφελος της Food Bank of the Rockies. Το φορτηγό Mayflower της KYGO θα βρίσκεται στο Highlands Ranch Walmart που βρίσκεται στη διεύθυνση 6675 Business Center Drive από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίουουκαι θα παραμείνει εκεί μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίουου. Ο σταθμός θα μεταδίδει ζωντανά και θα δέχεται δωρεές μη ευπαθών τροφίμων κάθε μέρα από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ. μέχρι να γεμίσουμε το Mayflower – βοηθώντας να ταΐσουμε οικογένειες του Κολοράντο που έχουν ανάγκη.

Σχετικά με το Bonneville International

98.5 Το KYGO ανήκει και λειτουργεί από την Bonneville International Corporation. Η Bonneville International είναι ένας παραδοσιακός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός αφιερωμένος στην ενημέρωση, τη διασκέδαση και την ανύψωση του κοινού του. Η Bonneville, η οποία ιδρύθηκε το 1964, κατέχει και λειτουργεί επί του παρόντος 21 ραδιοφωνικούς σταθμούς και έναν τηλεοπτικό σταθμό. Με έδρα το Σολτ Λέικ Σίτι, η Bonneville είναι θυγατρική της Deseret Management Corporation, ενός κερδοσκοπικού σκέλους της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonneville International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bonneville.com.

Σχετικά με την Food Bank of the Rockies

Παρέχοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα που έχουν ανάγκη μέσω προγραμμάτων υπογραφής και συνεργαζόμενοι με εκατοντάδες εταίρους Huger Relief για να εξυπηρετήσουν κοινότητες σε όλο το Κολοράντο και το Ουαϊόμινγκ, τη μεγαλύτερη περιοχή κάλυψης τράπεζας τροφίμων στις συνεχόμενες Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύουμε ότι για να ευδοκιμήσει μια κοινότητα, κάθε μέλος πρέπει να έχει τους πόρους που χρειάζεται για να ανθίσει και προσπαθούμε να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην κατάλληλη τροφή για όλους. Μάθετε περισσότερα στο www.foodbankrockies.org.

Schreibe einen Kommentar