Bell Family Blue Bags – Safari Club International Foundation

0
Bell Family Blue Bags – Safari Club International Foundation

Μπλε τσάντες Bell Family

Το SCI Convention προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πείτε γεια σε παλιούς φίλους με τους οποίους έχετε κυνηγήσει στο παρελθόν, και φυσικά για να ψωνίσετε και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας περιπέτειες. Αγαπητοί στην καρδιά μας, ο John και η Judy Sholes φρόντισαν το επόμενο σαφάρι τους να περιλαμβάνει μια μέρα για να προσφέρουν αγάπη και αγαθά στους ντόπιους που ζουν με τα ζώα που έχει την ευλογία να κυνηγήσει. Οι Sholes το κάνουν αυτό από την καλοσύνη της καρδιάς τους, θέλοντας να βοηθήσουν στη διάδοση της χαράς και των πόρων, αλλά ένα σημαντικό παράπλευρο αποτέλεσμα είναι ότι αυτός ο τύπος συμπεριφοράς βοηθά στην προώθηση των ντόπιων που θέλουν περισσότερη άγρια ​​ζωή τριγύρω (που μερικές φορές μπορεί να τους ενοχλήσει) και θέλοντας να έρθουν κυνηγοί να τους επισκεφτούν και να κυνηγήσουν.

Αυτά τα οφέλη είναι καλά για τους πληθυσμούς της άγριας ζωής, καλές για ευκαιρίες κυνηγιού και καλές για τους ντόπιους που επωφελούνται από την ύπαρξη κυνηγών τριγύρω. Και αυτή η συμπεριφορά δεν αφορά αποκλειστικά την Αφρική.

Ο John & Judy Sholes διασφαλίζουν ότι η παράδοση της Blue Bag αποτελεί μέρος του ταξιδιού τους με το Blaauwkrantz Safaris φέτος στη Νότια Αφρική.

Ο Larry και η Ellen Bell ξεκίνησαν το πρόγραμμα «Blue Bag» με το SCI Foundation μετά τον ξαφνικό θάνατο της κόρης τους, Amy Bell, η οποία φρόντιζε πάντα η μαμά και ο μπαμπάς να προγραμματίζουν την ευκαιρία για εκείνη να επισκέπτεται τα παιδιά της περιοχής σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό. Το πάθος της Amy για ανθρωπιστική βοήθεια στους γονείς της που κυνηγούσαν περιπέτειες ήταν μαγευτικό και φιλόδοξο. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι ότι μέσω αυτού του προγράμματος ενθαρρύνουμε ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της SCI να ακολουθήσουν τα βήματα της Amy και Pay It Forward για να ανταποδώσουν τα κυνήγια σας στο εξωτερικό.

Το SCI Foundation βοηθά στην επικοινωνία με τους τεχνίτες για να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα Bell Family „Blue Bags“, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε στον ρούχο σας ότι θα θέλατε να το κάνετε αυτό προτεραιότητα μια μέρα, επικοινωνήστε με το SCI Foundation για να το ζητήσετε. πολλές τσάντες που θέλετε να γεμίσετε, και τα logistics φροντίζονται για να δώσετε στην καρδιά σας το περιεχόμενο! Θα εκπλαγείτε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν ακόμη και 100 $ σε ορισμένες χώρες και πόσο σημαντική μπορεί να είναι αυτή η συνεισφορά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, με 100 $ μπορούν να αγοράσουν νέα παπούτσια που χρειάζονται για κάθε παιδί σε ένα μικρό αγροτικό σχολείο. Για να διπλασιάσετε τον αντίκτυπό σας, συνιστούμε να γεμίσετε τις τσάντες σε ένα τοπικό κατάστημα για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε έξοδα ταξιδιού και να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τοπική κοινότητα που κυνηγάτε κοντά.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κυνηγοί είναι μερικές από τις πιο φροντισμένες και χαρισματικές ψυχές στη γη. Νοιάζονται για τους ανθρώπους, νοιάζονται για τη διατήρηση των ζώων και νοιάζονται να αφήσουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από αυτό που τον βρήκαν. Οι Hunter’s σε όλο τον κόσμο καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να επιστρέψουν στις κοινότητες που επισκέπτονται και κυνηγούν σε τακτική βάση. Ελπίζουμε ότι διαδίδοντας τον κόσμο σχετικά με αυτό το πρόγραμμα Blue Bag με πιο σκόπιμο τρόπο μπορούμε να επιστήσουμε την προσοχή σε αυτό το μοτίβο προσφοράς όπου οι κυνηγοί τα πληρώνουν τακτικά σε όσους είναι λιγότερο τυχεροί σε όλο τον κόσμο. Πιστεύουμε ότι η συμβολή σε αυτό το σημαντικό έργο του Ιδρύματος θα συνεχίσει την κληρονομιά της Amy στο «Paying It Forward» και θα επιστήσει την προσοχή στο δοτικό πνεύμα της οικογένειας SCI μας».

Larry Bell – Υποστηρικτής του Ιδρύματος SCI & Μέλος SCI Life

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα από τον John Sholes έλαβε χώρα πέρυσι. Ο Τζον ήθελε το Κεφάλαιό του SCI να βοηθήσει να κάνει μια δωρεά σε έναν τεχνικό με τον οποίο είχε κυνηγήσει στο παρελθόν. Χωρίς καν να πάει στην Αφρική, το National Capital Chapter of SCI διέθεσε μερικές εκατοντάδες δολάρια, κανόνισε να στείλουμε τον Blue Bags στον εξοπλισμό του και έστειλαν κεφάλαια για να γεμίσει και να παραδώσει τις τσάντες για λογαριασμό τους.

Συνιστούμε πάντα να συνεργάζεστε με τον επιλεγμένο εξοπλισμό σας για να τον ρωτήσετε ποιοι τύποι προμηθειών θα εκτιμούσαν περισσότερο εκείνη την τοπική κοινότητα εκείνη τη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση, ο τεχνικός γέμισε τις τσάντες με φάρμακα, σχολικά είδη και καραμέλες για το σχολείο του ποταμού Palmiet κοντά στο Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής. Σε άλλες περιπτώσεις, μάθαμε ότι οι μπάλες ποδοσφαίρου πάντα φαίνονται μεγάλη επιτυχία! Ευχαριστούμε τους Blaauwkrantz Safari που βοήθησαν να λάβουν, να γεμίσουν και να παραδώσουν αυτούς τους πόρους ακόμη και όταν δεν είχατε αυτόν τον κυνηγό στο στρατόπεδο, και σας ευχαριστώ Judy και John Sholes και το SCI National Capital Chapter, που το κάνατε.

Για μια λίστα προμηθειών, για να παραγγείλετε Bell Family Blue Bags ή να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη, επικοινωνήστε με την Katie Robinson στο [email protected] ή (520) 798-4890.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα στη διεύθυνση: https://safariclubfoundation.org/bell-family-blue-bag-program/

Schreibe einen Kommentar