Life on the Primary Initial Teacher Education Course – Worcester Student Life

1
Life on the Primary Initial Teacher Education Course – Worcester Student Life

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι Πρωτοβάθμια Αρχική Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών πορεία στο Worcester είναι σαν; Τι σπουδάζετε και πώς λειτουργούν οι τοποθετήσεις;

Λοιπόν, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και διαβάστε αυτήν τη συνέντευξη με τον 2ο έτος σπουδαστή μας στο μάθημα Σόφι Γουόκερ.

 1. Sophie, τι πρέπει να περιμένουν οι υποψήφιοι φοιτητές από το μάθημα PITE; Σοφία – Με βάση την εμπειρία μου, ένα πτυχίο στην πρωτοβάθμια διδασκαλία σάς εξοπλίζει με τη γνώση του θέματος για τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών, την κατανόηση του τρόπου εφαρμογής του σε ένα περιβάλλον τάξης και την προετοιμασία για το πώς να είστε επαγγελματίας δάσκαλος που να μπορεί να διδάσκει μαθητές με διαφορετικές ανάγκες σε μια σειρά ρυθμίσεων.
 2. Τι είναι καλό με τη μελέτη αυτού του μαθήματος στο Πανεπιστήμιο του Worcester; Σοφία- Πρώτα από όλα τα ΠΟΤΟ Η πορεία στο Worcester είναι απολύτως εκπληκτική! Όλοι οι καθηγητές είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί και θέλουν πραγματικά να πετύχετε. Εάν κάνετε αίτηση για το μάθημα ή ενδιαφέρεστε για αυτό για το μέλλον, θα πρέπει να περιμένετε. ένα καλά οργανωμένο μάθημα που σας αφήνει να αισθάνεστε σίγουροι για όλα τα μαθήματα του Εθνικού Προγράμματος Σπουδών. Το μάθημα έχει ταιριασμένες τοποθετήσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει σε ένα περιβάλλον τάξης και πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε πρόσθετα προσόντα όπως η μίνι γιόγκα και το σινγκαλόνγκ.
  ήρθε η ώρα να εμπνεύσουμε
 3. Κατά τη γνώμη σας, γιατί το να γίνεις δάσκαλος είναι μια ανταποδοτική δουλειά; Σοφία- Κατά τη γνώμη μου, η πρωτοβάθμια διδασκαλία είναι η πιο ανταποδοτική δουλειά γιατί διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μαθητών σας. Είναι ένα τόσο θετικό και εμπνευσμένο περιβάλλον, και μπορείς να περιτριγυρίζεσαι με παιδιά όλη την ώρα που είναι απλώς το όνειρο για μένα!
 4. Τι κάνετε στο μάθημά σας, πώς μοιράζεται ο χρόνος σας μεταξύ διαλέξεων και τοποθετήσεων; Σοφία- Τον πρώτο χρόνο, είχα συνολικά 6 και μισή εβδομάδες στην τοποθέτηση – χωρισμένη σε 2 εβδομάδες και 4 και μισή εβδομάδες. Στο δεύτερο έτος, έχω 8 εβδομάδες στην τοποθέτηση – χωρισμένη σε 1 εβδομάδα και μετά σε 7 εβδομάδες. Στο τρίτο έτος, θα έχω συνολικά 7 εβδομάδες στην τοποθέτηση. Ο υπόλοιπος χρόνος περνάει σε διαλέξεις. Αυτό μπορεί να είναι διαφορετικό για διαφορετικές προσλήψεις φοιτητών, αν και είναι σωστό να πούμε ότι αφιερώνετε λίγο χρόνο σε διαλέξεις και λίγο στην τοποθέτηση.
 5. Είναι οι καθηγητές χρήσιμοι με εργασίες και συμβουλές κατά το πρώτο έτος;
  Σοφία- Η πλειονότητα των διαλέξεων συνδέεται άμεσα με τις εργασίες μας και εστιάζεται στην εξασφάλιση των γνώσεών σας στο αντικείμενο κατά την προετοιμασία για τοποθέτηση. Είχαμε διαλέξεις στο πλαίσιο επαγγελματικών σπουδών, με επίκεντρο την EAL, μια σειρά από SENDs και τον σχεδιασμό/αξιολόγηση – όλα συνδέονται με τη μελλοντική μας διδασκαλία.δάσκαλος
 6. Ποια είναι τα διασκεδαστικά μέρη του μαθήματος που θα προτείνατε σε κάποιον που θέλει να σπουδάσει το μάθημα Primary Ed; Σοφία- Για μένα, τα διασκεδαστικά μέρη περιλαμβάνουν εκδρομές στην Πανεπιστημιούπολη Lakeside, στον Καθεδρικό Ναό, στο Τζαμί και πρακτικές υπαίθριες διαλέξεις στην πανεπιστημιούπολη και γύρω από το St Johns.

  Έχουμε πολλές ευκαιρίες να εξασκήσουμε αυτά που γνωρίζουμε όσον αφορά τη δημιουργία πακέτων πόρων, μίνι μαθημάτων, μεσοπρόθεσμων σχεδίων και πρακτικών παρουσιάσεων. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχουμε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσουμε επιπλέον προσόντα, όπως μαθήματα σινγκαλόνγκ, μίνι γιόγκα, γαλλικών/άλλων γλωσσών, προγράμματα LGBTQ+. Το μάθημα είναι στενά συνδεδεμένο με την κοινωνία βελτίωσης της εκπαίδευσης, η οποία παρέχει μια σειρά από εργαστήρια που εστιάζουν στη γραφή, τις πρώτες βοήθειες, τη νοηματική γλώσσα, τη ζωή ως NQT και πολλά άλλα.

 7. Πώς πρέπει να προετοιμαστώ εκ των προτέρων για το μάθημα; Υπάρχει κάτι που θα προτείνατε; Σοφία- Κατά την προετοιμασία για το μάθημα, θα σας συμβούλευα να αποκτήσετε κάποια εμπειρία σε ένα δημοτικό σχολείο. Αυτό όχι μόνο θα επιβεβαιώσει εάν η σταδιοδρομία στην πρωτοβάθμια διδασκαλία είναι ο σωστός δρόμος για εσάς, αλλά θα σας υποστηρίξει επίσης στη διαδικασία υποβολής αίτησης και συνέντευξης. Η κορυφαία συμβουλή μου θα ήταν να αποκτήσω εμπειρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς της σχολικής ζωής, για παράδειγμα σε μια σειρά ετών, σε συλλόγους πρωινού/μετά το σχολείο και με βοηθητικό προσωπικό συμπεριφοράς/ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών. Αυτό θα σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας για να μιλήσετε στην αίτησή σας και θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε μια σειρά από τομείς στο δημοτικό σχολείο.

  Παράλληλα με την εργασιακή εμπειρία σε σχολείο, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με παιδιά εκτός του σχολικού περιβάλλοντος, έτσι μπορεί να είναι? Μπράουνι, κλαμπ διακοπών, αθλητικοί σύλλογοι κ.λπ. Αυτό θα σας επιτρέψει να αλληλεπιδράσετε με μαθητές σε διαφορετικό περιβάλλον και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας όσον αφορά την ηγεσία, την επικοινωνία ή την εμπιστοσύνη. Οποιαδήποτε εμπειρία με παιδιά δημοτικού σχολείου είναι καλή εμπειρία!

Ευχαριστώ Σοφία για τη συμμετοχή σου. Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε να απαντηθούν ορισμένες πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το μάθημα PITE!

Το Uni έκανε ένα βίντεο ακολουθώντας τον Taylor – ένας από τους πρόσφατους αποφοίτους του PITE για την ημέρα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Lauren xx

Schreibe einen Kommentar