PSD σε WP ή Figma σε WP: Ποια μετατροπή είναι καλύτερη;

0
PSD σε WP ή Figma σε WP: Ποια μετατροπή είναι καλύτερη;

Αυτές τις μέρες, πολλές εταιρείες μικρής κλίμακας οδηγούν τις επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο για να προσεγγίσουν απομακρυσμένο κοινό παρά τις γεωγραφικές τοποθεσίες. Έχει καταστεί αρκετά επιτακτική ανάγκη για τις επιχειρήσεις κατασκευής τούβλων και κονιάματος να αναπτύξουν έναν ιστότοπο για να πουλήσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Ως εκ τούτου, η ύπαρξη ενός εντυπωσιακού ιστότοπου για την προσέλκυση κοινού είναι απαραίτητη. Το WordPress είναι ένα από τα ισχυρά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο, το οποίο είναι ανοιχτού κώδικα. Επομένως, η μετατροπή του PSD σε WordPress έχει γίνει ένα απαραίτητο έργο.

Τι είναι το WordPress;

Το WordPress είναι μια από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες αυτή τη στιγμή για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου. Είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές ιστότοπων να αναπτύξουν ιστότοπους για επιχειρήσεις, ιστολόγια, χαρτοφυλάκια, φόρουμ, εκδηλώσεις, ηλεκτρονική μάθηση, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λπ. Διατίθενται πολλά θέματα και πρόσθετα WordPress που φέρνουν ένα νέο και σύγχρονο σχεδιασμός στον ιστότοπο. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες δημιουργίας ιστοτόπων, μπορείτε να αναπτύξετε και να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας από το πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς να απαιτείται λήψη και εγκατάσταση του WordPress στην επιφάνεια εργασίας.

Τι είναι το PSD και το Figma;

Τεχνικά, το PSD σημαίνει Έγγραφο Photoshop, αλλά συνήθως αναφέρεται ως Αρχείο σχεδίασης Photoshop, ένας τύπος αρχείου της Adobe. Το Adobe Photoshop είναι ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα λογισμικά για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Τα αρχεία PSD υποστηρίζουν το Adobe Photoshop, το GIMP και το Corel’s Paint shop Pro.

Μια άλλη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστοσελίδων είναι η Figma. Είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία εικόνων διανυσματικών γραφικών και τη δημιουργία πρωτοτύπων. Αυτή η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αναπτύξουν εφαρμογές, μικρότερα στοιχεία διεπαφής χρήστη και ιστότοπους. Όπως το WordPress, το Figma εκτελείται επίσης από το πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς να το κατεβάσετε ή να το εγκαταστήσετε στην επιφάνεια εργασίας.

Τι είναι το PSD To WordPress;

Επί του παρόντος, η μετατροπή PSD σε WP εφαρμόζεται εκτενώς. Αυτή η μετατροπή δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές ιστότοπων να σχεδιάζουν ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση και εντυπωσιακές. Στη μετατροπή PSD σε WP, τα αρχεία PSD μετατρέπονται σε λειτουργικό θέμα WordPress. Αυτή η μετατροπή έδωσε τη δυνατότητα στους σχεδιαστές ιστοσελίδων να δημιουργήσουν έναν ανταποκριτικό ιστότοπο χωρίς να απαιτούν πιο πρόσφατες δεξιότητες γραφικών ή προγραμματισμού.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να αποκτήσουν τον επιθυμητό σχεδιασμό ιστότοπου μέσω της μετατροπής PSD σε WP. Είναι κατάλληλο για όλους τους ιστότοπους από το ηλεκτρονικό εμπόριο μέχρι το blog. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη μετάβαση από το PSD στο WordPress. Οι ιστότοποι που δημιουργούνται στο WordPress είναι πιο ελκυστικοί και ενσωματώνουν περισσότερες λειτουργίες. Λειτουργούν χωρίς προβλήματα παρά το πρόγραμμα περιήγησης.

Τι είναι το Figma To WordPress;

Στη μετατροπή Figma σε WP, το σχέδιο Figma μετατρέπεται σε προσαρμοσμένο θέμα WordPress. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για την ανάπτυξη του επιθυμητού ιστότοπου. Με τη μετατροπή Figma σε WordPress, μπορείτε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο χωρίς σφάλματα και να ανταποκρίνεται στην επιχείρησή σας. Αυτό το στοίχημα μετατροπής ταιριάζει εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο ανώτερης ποιότητας για την επιχείρησή σας. Το Figma είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, η οποία κατατάσσεται #1 ως εργαλείο σχεδιασμού ιστοσελίδων.

PSD σε WP ή Figma σε WP: Ποια μετατροπή είναι καλύτερη;

Κατά τη μετατροπή του PSD σε WP, το λογισμικό που χρησιμοποιείται προσφέρει μεγάλη ευελιξία στους προγραμματιστές ιστότοπων. Η μετατροπή PSD σε WP σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε αριθμό ιστοσελίδων για την τοποθέτηση αρχείων PSD σε αυτήν. Εάν έχετε έτοιμο ολόκληρο σχέδιο ιστότοπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μετατροπή PSD σε WP. Αρχικά, πρέπει να συζητήσετε το σχέδιο με τον σχεδιαστή, να του ζητήσετε να δημιουργήσουν και να μοιραστούν το σχέδιο με τη μορφή αρχείων PSD. Αφού έχετε αρχεία PSD, μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών PSD σε WP για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με απόκριση.

Το PSD και το Figma είναι το καλύτερο λογισμικό, που προσφέρουν ένα ευρύ σύνολο εργαλείων, όπως πρόσθετα, εικονίδια, περιγράμματα, προσαρμοσμένα στοιχεία κ.λπ. Το Figma είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, ενώ το Photoshop δεν είναι. Το PSD ή το Figma to WordPress έχει ως αποτέλεσμα έναν ανταποκρινόμενο και μοναδικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Και οι δύο αυτές μετατροπές είναι απίστευτα κερδοφόρες και συμφέρουσες. Επομένως, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ποια υπηρεσία θα επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία – PSD σε WP ή Figma σε WP, που σχετίζεται καλύτερα με την επιχείρησή σας.

Το HireWPGeeks προσφέρει την τέλεια υπηρεσία μετατροπής PSD σε WP για pixel. Έχουν μια ομάδα επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών που μετατρέπουν οποιαδήποτε βαριά και περίπλοκα σχέδια σε πολυμέσα σε λειτουργικά θέματα WordPress. Στο HireWPGeeks, όλα τα θέματα του WordPress είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε θέμα να αντικατοπτρίζεται μοναδικά στην αγορά. Προσπαθούν να διατηρήσουν την ποιότητα και την ανάλυση των σχεδίων PSD ενώ μετατρέπουν το θέμα PSD σε WP. Κάθε ιστότοπος που δημιουργούν μεταφέροντας αρχεία PSD στο θέμα WordPress έχει μια δυνατότητα συμβατότητας μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης.

συμπέρασμα

Η δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού και ανταποκρινόμενου ιστότοπου είναι δυνατή με τη χρήση μετατροπών PSD σε WP και Figma σε WP. Το WordPress είναι τέλειο για σχέδια PSD και σχέδια Figma. Το WordPress έχει εξελιχθεί ως ένα από τα παγκοσμίως χρησιμοποιούμενα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Για τη δημιουργία ενός ανταποκρινόμενου ιστότοπου χρησιμοποιώντας το WP, θα χρειαστεί να προσλάβετε προγραμματιστές wordpress.

Το HireWPGeeks έχει μια ομάδα προγραμματιστών WordPress, όπου μπορείτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή σε πλήρη, μερική και ωριαία βάση. Οι προγραμματιστές WordPress στο HireWPGeeks ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις του WordPress. Μπορείς πρόσληψη προγραμματιστή WordPress από το HireWPGeeks και λάβετε έναν ανταποκρινόμενο και ελκυστικό ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Schreibe einen Kommentar