Sables Happenings at Convention – Safari Club International Foundation

0
Sables Happenings at Convention – Safari Club International Foundation

Sables Happenings στο Συνέδριο

ΑΠΟ: Vicki Swan, Πρόεδρος Sables

Εάν είστε έμπειρος θαυμαστής σε συνέδρια όπως εγώ, γνωρίζετε τη σημασία της στρατηγικής για να δείτε τα πάντα στο Ετήσιο Συνέδριο Κυνηγών της SCI. Δείτε τι συμβαίνει με το Sables φέτος, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα προγραμματίσετε ανάλογα.

SABLE ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΗ

Η Γενική Συνέλευση των Μελών του Sables θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ., Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Music Row 5 στο Omni Nashville Hotel. Αυτή είναι η ευκαιρία σας ως μέλος του Sables να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση του Sables, καθώς και να συναντήσετε τα στελέχη και τους διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου του Sables. Ελπίζουμε να δούμε όλα τα μέλη του Sables εκεί!

HAPPENINGS IN THE SABLE BOOTH

Θα υπάρχει πολύς ενθουσιασμός γύρω από το περίπτερο του Sables φέτος! Περάστε και δείτε μας για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για το Sables Benefit Award, τα εισιτήρια για κληρώσεις, το λογότυπο ή για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας σε ένα παιχνίδι καλαμποκιού! Θα υπάρχουν επίσης άνετοι καναπέδες, αν χρειάζεται απλώς να ξεκουράζετε τα πόδια σας. Θα τα πούμε στο περίπτερο του Sables!

ΓΕΥΜΑ SABLES

Φέτος, το μεσημεριανό γεύμα των Sables έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, στο Broadway Ballroom AF, στο Omni Nashville Hotel. Καθώς μπαίνετε στην αίθουσα χορού, θα σας υποδεχτούν με ζωντανή κάντρι μουσική και νότια φιλοξενία από μακροχρόνιους υποστηρικτές του Sable. Ένα δωρεάν ποτό θα σερβιριστεί αμέσως στις 10:15 π.μ., όταν οι πόρτες ανοίγουν, δίνοντάς σας χρόνο για να το επισκεφτείτε με φίλους ενώ βλέπετε μοναδικά αθόρυβα αντικείμενα δημοπρασίας. Θα σερβιριστεί ένα μεσημεριανό γεύμα στη χώρα, ακολουθούμενο από περισσότερη ζωντανή ψυχαγωγία, τη ζωντανή δημοπρασία και ένα νόστιμο επιδόρπιο. Αγοράστε online στο scishow.org, για να βεβαιωθείτε ότι θα παραλάβετε το εισιτήριο ή το τραπέζι σας σήμερα. Πουλάνε γρήγορα!

Στον εορτασμό της Ετήσιας Συνέλευσης της SCI που μετακομίζει στο Νάσβιλ, και στο πνεύμα του εορτασμού των γυναικών στο κυνήγι, τα φετινά γεγονότα του Sables υπόσχονται να προσφέρουν διασκέδαση και ενθουσιασμό! Η Sables είναι αφιερωμένη στη συγκέντρωση κεφαλαίων για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος SCI για την υποστήριξη της συνέχισης της κυνηγετικής και υπαίθριας κληρονομιάς μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα κεφάλαια, τους δωρητές δημοπρασιών Sables και τους ιδιώτες για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους κάθε χρόνο. Οι υποστηρικτές μας είναι η καρδιά και η ψυχή του Sables και όλων όσων εκπροσωπούμε. Ελπίζουμε να σας δούμε σε όλες τις εκδηλώσεις μας φέτος!

SABLE LUNCHEON – ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Θα υπάρξουν πολλά υπέροχα κυνήγια και αντικείμενα για προσφορά στη φετινή δημοπρασία Sables. Οι ακόλουθες δημοπρασίες Sables που εμφανίζονται είναι απλώς ένα δείγμα:

Παιχνίδι Trackers Africa Rockwood Conservation

Ένα βέλος διαχείρισης σε ταύρο νότιου λευκού ρινόκερου (κατηγορία Ασημένιου μετάλλου) και αμοιβές τροπαίων για 1 σαμπέλ ταύρο. Διαμονή κατά τη διάρκεια σαφάρι, γεύματα, τοπικά κρασιά και μπύρα, εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά (με μέτρο). Εξυπηρέτηση ατομικής καθοδήγησης, μεταφορά στον χώρο του σαφάρι, προετοιμασία τροπαίων στο γήπεδο, μεταφορά τροπαίων στην ταξιδερμία. Splitting Image Το Taxidermy δώρισε 1.000 $ για τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραγγελίας taxidermy (εκτός από την εμβάπτιση και την αποστολή). Το SIT μπορεί να παράγει ένα αντίγραφο ρινόκερου στις ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί σε 16-18 εβδομάδες. Αξία κυνηγιού: $18.800.

Παράκτιες περιπέτειες της Αλάσκας

Επταήμερη, προσαρμοσμένη κρουαζιέρα στην Αλάσκα για δύο άτομα. Κρουαζιέρα all-inclusive σε οποιοδήποτε από τα προσαρμοσμένα σκάφη κρουαζιέρας στην Αλάσκα για διαθέσιμες ημερομηνίες το 2023 ή το 2024. Αξία: 20.000 $.

Rainy Pass Lodge Alaska

Για τον Ιούλιο του 2023 ή του 2024, απολαύστε διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων για δύο άτομα στο Rainy Pass Lodge. Περιλαμβάνονται όλα τα γεύματα και οι υπηρεσίες καταλυμάτων, κρασί και μπύρα Αλάσκα με βρύση, ναυλώσεις μετ‘ επιστροφής, Anchorage to Rainy Pass Lodge. Θα φτάσετε με μια γραφική πτήση για να μείνετε σε ένα floatplane! Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν περιήγηση με ελικόπτερο στον παγετώνα, ψάρεμα για αρκτικό κάρβουνο, πέστροφα και πέστροφα ουράνιο τόξο, διανυκτέρευση σε απομακρυσμένη καμπίνα, βόλτα με άλογο στο Historic Iditarod Trail, πεζοπορία στο Monument Hill, ξενάγηση στο μουσείο! Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν θέαση άγριας ζωής, χρυσό panning, κανό, καγιάκ, βόλεϊ και πολλά άλλα! Δεν περιλαμβάνονται προσωπικά ποτά και φιλοδωρήματα. Αξία: 18.800 $. Σε αυτή τη δωρεά περιλαμβάνεται επίσης ένα αντικείμενο δημοπρασίας SCI 2014: Ένα υπογεγραμμένο Big & Rich Top Hat σε μια καθαρή θήκη! Αξία: ανεκτίμητη.

Schreibe einen Kommentar